Pereiti į pagrindinį turinį

A.Šulcas prašė patarimo

2009-02-14 09:00
A.Šulcas prašė patarimo
A.Šulcas prašė patarimo / Nerijaus Jankausko nuotr. Paslaptis: A.Šulcas itin aptakiai pasakojo, apie ką kalbėjo su STT vadovu L.Keniausiu.

Apskrities viršininką pavaduojantis Artūras Šulcas nenorėjo atskleisti, apie ką kalbėjo su jį darbe aplankiusiu Specialiųjų tyrimų tarnybos viršininku Leonu Keniausiu.

Vakar šių dviejų svarbias pareigas einančių vyrų pokalbis užtruko kiek ilgiau nei pusvalandį, tačiau apie tai, kokius reikalus aptarinėjo, kalbėjo mįslingai. A.Šulcas užsiminė, kad, atėjęs dirbti į Apskrities viršininko administraciją, rado anos valdžios paliktas problemas.

"Per metus viršininko administracija pasirašo iki 15 tūkst. įsakymų. Visus dokumentus perskaityti ir įsigilinti į juos neįmanoma. Nuo šių parašų priklauso žmonių turtas, likimai. Tad tenka pasitikėti juos parengusiais bendradarbiais. Žemėtvarkos srityje Klaipėdos apskrityje dirba apie 100 žmonių. Todėl norėjau pasitarti su Specialiųjų tyrimų tarnybos viršininku, kaip turiu elgtis, kad nekiltų kokių pretenzijų ar nesusipratimų", – vyniojo į paslapties skraistę svarbų pokalbį A.Šulcas.

Pastaraisiais metais daugiausiai bylų teismuose bei skandalų, kuriuose kaltė metama ir apskrities viršininko administracijos valdininkams, susiję su žemės grąžinimu, neteisėtomis statybomis, jų priežiūra bei teritorijų planavimu.

L.Keniausis užsiminė, kad jo vadovaujama tarnyba vykdo tyrimą, kurio kol kas negalima komentuoti ir užsiminė, kad rimti, o galbūt ir viešumą pasieksiantys darbai laukia kitą savaitę.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų