Pereiti į pagrindinį turinį

A.Šulcas – vis dar bedarbis

2010-08-06 05:00
Pinigai: A.Šulcas neslėpė, jog kol kas pragyvenimui užtenka gautos išeitinės kompensacijos.
Pinigai: A.Šulcas neslėpė, jog kol kas pragyvenimui užtenka gautos išeitinės kompensacijos. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Nedarbo šmėkla smogė buvusiam Klaipėdos apskrities viršininko pavaduotojui Artūrui Šulcui – jis jau mėnesį neranda darbo.

Paklaustas, ar darbo paieškos nesėkmingos, ar jis darbo net neieškojo, buvęs valdininkas teigė nenorintis komentuoti.

"Ką dabar veikiu? Nieko. Atostogauju. Gal turite, ką pasiūlyti", – įprastai pusiau juokais, pusiau rimtai į klausimą atsakė A.Šulcas.

Tačiau jis pripažino, jog darbo pasiūlymais nelyja. Anksčiau klaipėdietis buvo žadėjęs, jog liepos 1-ąją likvidavus Klaipėdos apskrities viršininko administraciją, jis, kaip ir visi bedarbiai, registruosis Darbo biržoje. Tačiau šio savo sumanymo jis dar neįgyvendino.

"Kol kas neužsiregistravau. Atleidžiamas iš darbo gavau išeitinę kompensaciją, tad iš jos dar ir gyvenu", – neslėpė A.Šulcas.

Šiek tiek lengviau gyventi sekasi prieš porą savaičių "Neptūno" krepšinio klubo direktoriaus pareigų netekusiam Egidijui Prižgintui. Vyras dirba "Neptūno" salės, kurią valdo Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centras, vedėju.

"Kai mes pradėjome valdyti salę, E.Prižgintą įdarbinome savo įstaigoje, kad būtų salės vedėju, o pareigos "Neptūno" klube jam buvo antraeilės", – teigė Klaipėdos kūno kultūros ir rekreacijos centro direktorius Vytautas Platūkis.

Kol du vyrai, kurie yra ėję ir svarbias pareigas uostamiesčio savivaldybėje, vargsta ieškodami geresnio gyvenimo, viena šilta kėdė miesto valdžioje yra laisva.

Nijolei Laužikienei šią savaitę išvykus į Vilnių dirbti kultūros viceministre, atsilaisvino savivaldybės Ugdymo ir kultūros departamento direktoriaus postas.

"Jį pagal įstatymus tris mėnesius turime saugoti N.Laužikienei, nes galbūt ji sugalvos grįžti. Kai praeis šis terminas, spręsime, kaip elgtis toliau", – aiškino savivaldybės administracijos direktorius Aloyzas Každailevičius.

Kol kas Ugdymo ir kultūros departamento direktorės pareigas laikinai eina savivaldybės Socialinių reikalų departamento direktorė Audra Daujotienė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų