Pereiti į pagrindinį turinį

Baikeriai sudrebino pajūrį

2009-05-18 09:00
Atidarymas: per šiųmetį sezono atidarymą motociklų kolona Klaipėdoje nusidriekė apie kilometrą.
Atidarymas: per šiųmetį sezono atidarymą motociklų kolona Klaipėdoje nusidriekė apie kilometrą. / Nerijaus Jankausko nuotr.

Savaitgalį motociklininkai iš visos Lietuvos ir kaimynių šalių suplūdo į pajūrį – Klaipėdoje vyko baikerių sezono atidarymo šventė.

Daug savo šalies atributika pasipuošusių savo plieninius žirgus baikerių šiemet atvyko iš kaimyninės Latvijos.

Šeštadienį kraują kaitino automobilių traukos varžybos. Vadinamuosiuose draguose varžėsi ne tik sportiniai automobiliai, bet ir motociklai.

Po varžybų visi motociklininkai ir jiems prijaučiantys žmonės rinkosi Antrosios Melnragės paplūdimio automobilių aikštelėje. Iš ten daugiau nei šimto motociklų kolona pajudėjo miesto link. Apsukę ratą motociklininkai patraukė į "Žuvėdros " stovyklą, kur šėlo iki paryčių.

Kiekvienais metais sezono atidarymo šventę Klaipėdoje organizuoja baikerių klubas "Chimeras MC". Klubo prezidentas Kęstutis Kuzminskas patenkintas, jog į Klaipėdos baikerių sezono atidarymo šventę susirenka vis daugiau motociklininkų.

"Šiais metais nebuvo matyti net motociklų kolonos pabaigos. Mūsų gretos didėja. Daugeliui motociklas tampa neatsiejama gyvenimo dalis. Tai geriau net nei merginos ir alus", – kalbėjo "Chimeras MC" klubo prezidentas.

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų