Pereiti į pagrindinį turinį

Dienraštis „Klaipėda“ skelbia Rūpestingiausios įmonės rinkimus

2012-05-10 05:00
Dienraštis „Klaipėda“ skelbia Rūpestingiausios įmonės rinkimus
Dienraštis „Klaipėda“ skelbia Rūpestingiausios įmonės rinkimus

Dienraštis „Klaipėda“ skelbia Rūpestingiausios įmonės rinkimus. Klaipėdiečiai kviečiami siūlyti ir patiems išrinkti bendrovę, kuri gerbia ir vertina savo darbuotojus bei atsakingai jais rūpinasi.

Iniciatyvos partneriai – Klaipėdos pramonininkų asociacija bei Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmai.

„Norime įvesti naują tradiciją klaipėdiečiams, kad rinktų rūpestingiausią įmonę, tai yra bendrovę, kurioje žmonėms yra gera dirbti. Rinkimai – puiki galimybė klaipėdiečiams pagerbti savo darbdavį“, – pasakojo dienraščio „Klaipėda“ rinkodaros projektų vadovė Milana Mačijauskienė.

Rūpestinga įmonė tai tokia, kuri suteikia geras darbo sąlygas bei užmokestį, naudoja darbuotojų skatinimo ir mokymo sistemas, užtikrina darbuotojo ir darbdavio abipusį bendravimą ir supratimą.

„Tokių įmonių tikrai yra. Vieną kandidačių galiu įvardyti bendrovę “Bega„. Nes tai tikrai toli socialinių klausimų srityje pažengusi kompanija. “Begoje„ tvarka labai griežta, bet ten rūpinamasi darbuotojais. Arba KLASCO, kur organizuojamos darbuotojų spartakiados, šventės“, – kalbėjo Klaipėdos prekybos, pramonės ir amatų rūmų vadovas Viktoras Krolis.

„Į tuos rinkimus norime įnešti laisvės. Nebūtinai griežtai laikytis tų trijų punktų. Jei žmogui ten dirbti gera, o tai plati sąvoka, jei sąlygos darbe tenkina, tai jau atitinka tuos konkurso kriterijus“, – kalbėjo M.Mačijauskienė.

„Tokie Rūpestingiausios įmonės rinkimai šiandien yra svarbūs tuo, kad darbdaviai suvoktų, jog ne vien tik pelnu esame gyvi. Bendras klimatas, rūpestis darbuotojais yra lygiaverčiai ir svarbūs reiškiniai, ne mažiau svarbūs nei pelnas“, – įsitikinęs V.Krolis.

Iki gegužės 16 dienos kviečiama siūlyti apdovanojimo verčiausias įmones, balsavimas – nuo gegužės 17 iki 30 dienos.

Gegužės 31-ąją rūpestingiausios įmonės apdovanojimai vyks tarptautinėje Vakarų Lietuvos verslo pasiekimų parodoje Klaipėdos arenoje.

Siūlyti ir balsuoti rinkimuose galima portale www.kl.lt, taip pat siunčiant arba atnešant laiškus į redakciją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų