Pereiti į pagrindinį turinį

Dovanojo delfinų pasirodymą

2009-06-02 23:59
Pasirodymas: delfinai pasistengė vaikams sukurti įspūdingą šventę.
Pasirodymas: delfinai pasistengė vaikams sukurti įspūdingą šventę. / Edgaro Valecko nuotr.

Vaikų gynimo dieną uosto verslininkai Klaipėdos mokiniams padovanojo nemokamą delfinų pasirodymą.

Į daugiau nei dviejų valandų trukmės renginį buvo pakviesti aktyviausi ir įvairiuose konkursuose bei olimpiadose laurus skynę mokiniai. „Tai lyg paskatinimas mažiesiems ir toliau stengtis gerai mokytis, būti smalsiems ir aktyviems“, – kalbėjo pasirodymą vaikams dovanojusio koncerno „Achemos grupė“ atstovas spaudai Edgaras Valeckas.

Klaipėdos jūrų krovinių kompaniją (KLASCO) valdantis koncernas didelį dėmesį skiria socialiniams dalykams. Net ir ekonominės krizės metu neatsisakoma tradicinių renginių. Kiekvienais metais KLASCO rengia kompanijos veteranų pagerbimo šventę. Be kasmetinių darbuotojų švenčių, uosto verslininkai skiria pinigų ir kitoms darbuotojų socialinėms reikmėms.

Į nemokamą delfinų pasirodymą pirmiausiai buvo pakviesti bendrovės darbuotojų vaikai. Renginyje taip pat dalyvavo po 30–40 moksleivių iš 24 Klaipėdos miesto mokyklų. „Stengiamės palaikyti ryšį su miesto bendruomene. Kadangi šiais metais miesto savivaldybė negalėjo vaikams surengti koncerto, mes pagelbėjome jiems. Mintis padovanoti delfinų pasirodymą mūsų jūrų versle dirbančiai kompanijai labai patiko. Tikiuosi, patiko ir vaikams“, – vylėsi E.Valeckas.

Vaikams skirtą renginį vedė dainininkas Deividas Norvilas, dainavo Vilija Matačiūnaitė.

Daugelis mažųjų prisipažino, jog pirmą kartą turėjo progą pamatyti ne tik žvaigždes, bet ir draugiškuosius delfinus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų