Pereiti į pagrindinį turinį

Dovilų bendruomenei – sporto kompleksas

2014-12-03 09:37
Sportas: naujus treniruoklius Doviluose noriai išbandė ir į jų pristatymo šventę atvykę dalyviai.
Sportas: naujus treniruoklius Doviluose noriai išbandė ir į jų pristatymo šventę atvykę dalyviai. / Vytauto Petriko nuotr.

Antradienį Dovilų "trikampyje" kilo nemenkas sujudimas – čia oficialiai buvo atidaryta sporto aikštelė, kurioje laisvalaikį galės leisti žmonės, norintys pasimankštinti, pažaisti ar tiesiog pailsėti. Prie sporto komplekso statybos prisidėjo ir bendrovė "Mars Lietuva".

Dovilų seniūnė Nijolė Ilginienė pasakojo, jog tik pradėjusi eiti šias pareigas atkreipė dėmesį į žemės lopinėlį, vietinių vadinamą trikampiu, kuris buvo skirtas visuomenės poreikiams tenkinti. Anot jos, neretai kildavo mintis minėtą aikštelę sutvarkyti, todėl buvo sumanyta įkurti sporto aikštyną.

Pirmieji įrenginiai gyventojus pradžiugino dar pernai – buvo įrengta vaikų žaidimų aikštelė, o šiemet padedant rėmėjams atsirado ir treniruoklių. Juos išrinkti padėjo Dovilų pagrindinės mokyklos fizinio lavinimo mokytojas. Šventės metu jis trumpai paaiškino kiekvieno treniruoklio veikimo principą ir kokius kūno raumenis jais galima treniruoti.

Treniruokliai veikia nuo sportuojančio žmogaus svorio, todėl jais galima padailinti kone visas kūno linijas. Nuo aktyvaus sporto treniruokliais atsipūsti norintieji galės žaisti ir stalo tenisą bei rankinį.

Treniruoklius mielai išbandė atidarymo šventėje dalyvavę svečiai bei juos linksminęs Kalėdų Senelis. Prie sporto komplekso statybos prisidėjo ir bendrovė "Mars Lietuva". Įmonės korporacinių reikalų vadovas Baltijos šalims Mindaugas Rupšys tvirtino, jog sporto komplekso statybos buvo paremtos norint paskatinti fizinį žmonių aktyvumą. Bendrovės "Mars Lietuva" atstovai tikino, kad siekta sukurti tokias sąlygas, jog šeimos ir vaikai daugiau laiko leistų lauke.

"Esame įsitikinę, jog turime prisidėti prie bendruomenės, kurios dalimi esame ir mes, gerovės", – sakė M.Rupšys.

Anot, jo įmonė nuolat bendrauja ir bendradarbiauja su Dovilų bendruomene – remia ją ir padeda ir įvairiais klausimais.

Aikštelės statytojai žadėjo, kad kompleksas plėsis ir toliau – kitąmet turėtų atsirasti dar daugiau įrenginių, skirtų aktyviai leisti laisvalaikį.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų