Pereiti į pagrindinį turinį

Golfo turnyre – azartas ir pramogos

2012-07-27 05:00
Golfo turnyre – azartas ir pramogos
Golfo turnyre – azartas ir pramogos / Vytauto Petriko nuotr.

Golfo aistruolius į pajūrį rytoj sukviesiantis „Diena Media News“ turnyras žada ne tik azarto kibirkščių, bet ir turiningų pramogų.

Apipils dovanomis

Klaipėdos pašonėje esančiame „National Golf Resort“ aikštyne jau nuo ankstyvo ryto savo jėgas bandys žaidėjai iš įvairių šalies miestų. Norintieji dalyvauti turnyre turėtų paskubėti – registruotis dar galima šiandien iki 14 val. elektroniniu paštu [email protected], telefonu 8 655 22 222 arba golfo klubo registratūroje.

Išsami informacija apie renginio formatą, žaidėjų kategorijas bei specialiąsias nominacijas pateikiama „National Golf Resort“ interneto svetainėje nationalgolf.lt.

Pirmųjų vietų nugalėtojams bus įteiktas gausus rėmėjų įsteigtų prizų rinkinys: nakvynė viešbučio „Vanagupė“ verslo klasės kambariuose su pusryčiais, apsilankymu viešbučio SPA centre bei pirčių komplekse, prabangi vakarienė „Friedricho pasaže“, ekologiški „BioEco“ kosmetikos rinkiniai, kvietimai į „Snow areną“, šveicariško „Lindt“ šokolado rinkiniai, „Chivas“ gėrimai bei renginio organizatoriaus dovanos – metinė dienraščių „Klaipėda“, „Kauno diena“ ar „Vilniaus diena“ prenumerata pasirinktinai.

Neliūdės ir „nežaidžiantieji“

Rimtąją turnyro dalį praskaidrins pramoginė programa „nežaidžiantiesiems“.

Kaip pasakojo bendrovės „Diena Media News“ atstovė, dienraščio „Klaipėda“ rinkodaros projektų vadovė Milana Mačijauskienė, į turnyrą bei programą „nežaidžiantiesiems“ susirinkę verslo partneriai turės galimybę dalyvauti golfo pamokose ir susipažinti su šiuo žaidimu tiesiogiai.

Ekologiškos kosmetikos namai „BioEco“ pakvies į užsiėmimus, kurie, žadama, suintriguos ne tik moteris, bet ir vyrus – bus galima patiems išbandyti rankų darbo kosmetiką, susipažinti su jos gamybos ypatumais bei ekologiškos kosmetikos nauda.

„Pagrindinis golfo turnyro rėmėjas “Lexus„ supažindins su naujausiais hibridiniais modeliais, o visi norintieji ištisą dieną galės dalyvauti bandomuosiuose važiavimuose “Lexus„ automobiliais“, – pridūrė M.Mačijauskienė.

Aukščiausios klasės aikštynas

Pirmasis golfo aikštynas Vakarų Lietuvoje „National Golf Resort“ siūlo aukščiausios klasės 18 duobučių PAR 72 golfo aikštyną ir 3 duobučių trumpojo žaidimo lauką.

18-tos duobutės aikštelė – pagal Lietuvos geografinius kontūrus suformuota sala, kuri tapo šio aikštyno skiriamuoju ženklu.

Vaizdingame Danės upės slėnyje įstabų „National Golf Resort“ aikštyną sukūrė pasaulinio garso architektas, Europos golfo aikštynų architektų instituto prezidentas Davidas Krauze, kuris yra suprojektavęs ar pertvarkęs 9 iš 50 pačių geriausių golfo aikštynų Vokietijoje.

Skirtingai nei daugelį kitų golfo klubų, „National Golf Resort“ lengva pasiekti, nes jis įsikūręs netoli Klaipėdos–Palangos kelio: nuo uostamiesčio aikštynas nutolęs vos 4, o nuo Palangos oro uosto – 15 km.


Vizitinė kortelė

Vieta: „National Golf Resort“, Klaipėdos rajonas, Stančių kaimas

Laikas: liepos 28 d., šeštadienis, žaidėjų registracija – nuo 8, startas – 9 val.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų