Pereiti į pagrindinį turinį

Gyventojai kviečiami į baseiną

2016-03-30 08:18 diena.lt inf.
Vytauto Petriko nuotr.

Klaipėdos „Gintaro“ sporto centro baseine nuo balandžio 1 iki liepos 15 d. darbo dienomis vyks užsiėmimai klaipėdiečiams:

- senjorams,  turintiems pensininko pažymėjimą;

- suaugusiems asmenims, turintiems neįgaliojo pažymėjimą su nustatytu darbingumo lygiu iki 40%;

- neįgaliųjų su psichine negalia žmonių grupėms (6 neįgalūs asmenys plaukimo grupėje ir juos lydintis bei prižiūrintis asmuo).

Kiekvienam asmeniui darbo dienomis nuo 9 iki 11 val. skiriama po vieną akademinę valandą (45 min.) savaitėje, iš viso  po 8 užsiėmimus.

Suaugusiam žmogui 1 užsiėmimo kaina – 2,90 eurų, iš kurių 2 eurai apmokami iš Klaipėdos miesto savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos. Likusią kainos dalį apmoka senjorai ar neįgalieji savo lėšomis į „Gintaro“ sporto centro kasą.

Moksleiviams ir studentams, turintiems 18 metų ir daugiau bei esantiems su negalia, 1 užsiėmimo kaina – 2,32 eurų, iš kurių 2 eurai apmokami iš Klaipėdos miesto savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos, likusią kainos dalį apmoka minėti asmenys savo lėšomis į „Gintaro“ sporto centro kasą.

Registracija vyks kovo 29-31 dienomis nuo 9 iki 13 val. „Gintaro“ sporto centre (adresas S.Daukanto g. 31). Su savimi turėti reikiamus dokumentus: pensijos gavimo pažymėjimą, neįgaliojo pažymėjimą, moksleivio  ar studento pažymėjimą. Registracijos metu į kasą reikės susimokėti iš karto už 8 užsiėmimus, suaugusiam – 7,20 eurų, mokiniui ir studentui – 2,56 eurų.

Kiekvienas programos dalyvis turi būti pasitikrinęs sveikatą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų