Pereiti į pagrindinį turinį

Gyventojus trikdė prožektorių šviesos

2024-07-18 13:00

Paryžiaus Komunos gatvės gyventojai piktinasi – miesto futbolo mokyklos stadiono prožektoriai vakarais spigina tiesiai į daugiabučio langus. Tačiau paaiškėjo, kad šviesos gyventojus trikdė neilgai, tol, kol buvo atliekami apšvietimo koregavimo darbai.

Piktinosi: gyventojus trikdė besiskverbiančios pro langus šviesos nuo stadiono, tačiau, kaip paaiškėjo, nepatogumai atsirado dėl atliekamų darbų.
Piktinosi: gyventojus trikdė besiskverbiančios pro langus šviesos nuo stadiono, tačiau, kaip paaiškėjo, nepatogumai atsirado dėl atliekamų darbų. / E. Šemioto nuotr.

Savivaldybei vienas klaipėdietis pranešė, esą apšvietimo įrenginiai atsukti tiesiai į daugiabučio langus.

Taip pat pastebėta ir tai, kad elektra eikvojama veltui, nes, kaip teigė gyventojas, šviesos įjungtos lieka ir esant blogoms oro sąlygoms, naktį ar tuo metu, kai aikštelėje niekas nesportuoja.

Biudžetinės įstaigos Sporto bazių valdymo centro planavimo atstovė Danutė Tarasevičienė paaiškino, kad praėjusią savaitę stadione buvo atlikti apšvietimo darbai.

„Keitėme šviestuvus, juos reikėjo patikrinti ir atlikti bandymus, pažiūrėti, kokiu atstumu šviečia, ar įrengti tinkamai. Darbų metu jie galėjo šviesti ir į gyventojų langus, tačiau tik laikinai“, – aiškino D. Tarasevičienė.

Patikrinimo darbai vyko naktį, kaip teigė atstovė, tokių darbų atlikti dieną nepavyktų, o vakarais vasarą dar nebūna pakankamai tamsu, todėl dirbti teko naktį.

„Dabar vasara, iki 23 val. būna šviesu, todėl prožektorių tuo metu iš viso nejungiame. Nebent tamsiu paros metu prireikia, gyventojus šviesa galėjo trikdyti tik tuo metu, kai stadione darbavosi mūsų kolegos“, – teigė D. Tarasevičienė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų