Pereiti į pagrindinį turinį

Į "Lidl" – kaip į darbą?

2016-06-14 07:45

Beveik dvi savaites Klaipėdoje veikianti "Lidl" parduotuvė – vis dar didžiausias miestiečių apkalbų objektas. Kol vieni šaiposi iš eilėje laukiančių žmonių, kiti, spėjama, bando užsidirbti iš čia siūlomų pigesnių prekių.

Masina: klaipėdiečių susidomėjimas parduotuve "Lidl" neslopsta. Pirkėjai prie įėjimo stoviniuoja net ir nuo 7 val. ryto.
Masina: klaipėdiečių susidomėjimas parduotuve "Lidl" neslopsta. Pirkėjai prie įėjimo stoviniuoja net ir nuo 7 val. ryto. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Pirmadienį prie parduotuvės įėjimo klaipėdiečiai pradėjo būriuotis nuo 7 val. ryto. Popiet pirkėjų gretos praretėjo, tačiau susidarė ilgesnės eilės prekybos centro viduje, jau prie kasų.

Naudodamiesi atidarymo proga taikomomis nuolaidomis, žmonės nuo lentynų toliau masiškai šluoja akcines prekes.

"Sekmadienio vakarą, ko gero, pirmą kartą mačiau, kad prie "Lidl" nebūtų eilės. Apsilankius labai nustebino greitas aptarnavimas. Taip pat akivaizdu, kad žmonės kuklumu nepasižymi, produktus jie tempia didžiuliais kiekiais. Labai keista, kur jie dės 10 kilogramų šaldytos mėsos? Panašu, kad ji bus perpardavinėjama kitiems už didesnę kainą. Visai neblogas verslo planas", – samprotavo klaipėdietis Vytautas.

Panaši situacija – ir su bananais. Tiesa, dabar jų kaina nuo "Lidl" atidarymo dienos pakilo keliasdešimčia centų – nuo 0,66 iki 0,99 euro centų.

Apskritai pirmąją prekybos savaitę šių vaisių buvo nupirkta daugiausia. Penkiolikoje parduotuvių visoje Lietuvoje parduota 380 tonų bananų.

Tiek pat, kiek ir bananai, dabar kainuoja šaldyta pica. Agurkai – 1,14 euro centų, pomidorai – 0,79 euro centų už kilogramą.

Anot bendrovės "Lidl Lietuva" viešųjų ryšių specialistės Valerijos Lebedevos, pirkėjų prašoma atsižvelgti į tai, kad "Lidl" parduotuvėse prekiaujama buities poreikiams įprastais prekių kiekiais. Todėl sistemingai uždarbiauti galimybės nepaliekama.

Esą nenuostabu, kad žmonėms labiausiai patrauklios būtent akcinės prekės.

"Klaipėdos pirkėjų susidomėjimas mūsų parduotuve nuo atidarymo dienos nemažėja. Labai džiaugiamės, kad jų gausa pranoko mūsų lūkesčius ne tik pirmosiomis dienomis, bet ir visą pirmąją savaitę. Realiomis sąlygomis įvertinome rinkos paklausą bei žmonių pageidavimus. Šiuo metu dedame visas pastangas, kad parduotuvių darbas vyktų sklandžiai. Taip pat siekiame savo pirkėjams siūlyti geriausią kainos ir kokybės santykį. Nuolatinį asortimentą mūsų parduotuvėse reguliariai papildo akcijos – prekės sumažinta kaina bei specialūs pasiūlymai – prekės patrauklia kaina, parduodamos ribotu kiekiu. Tikėjomės, kad jie bus įdomūs Lietuvos pirkėjams", – komentavo V.Lebedeva.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų