Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdoje jau veikia antroji „Lidl“ parduotuvė

2016-07-07 06:26

Ketvirtadienį pietinėje miesto dalyje duris atvėrė antroji Klaipėdoje prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvė. Kai kurie smalsuoliai prie prekybos centro stoviniavo nuo 6 val. ryto. Atidarymo dieną didžiausios pirkėjų spūstys susidarė prie mėsos produktų.

Klaipėdiečiai jau plūsta į duris atvėrusią Vokietijos prekybos tinklo „Lidl“ parduotuvę Smiltelės gatvėje. Ji darbą pradėjo apie 7.45 val. ryto. Tai antroji Klaipėdoje ir 16-oji Lietuvoje „Lidl“ parduotuvė.

Artinantis atidarymo valandai laukiančiųjų būrys sparčiai didėjo ir prieš pat perkerpant simbolinę juostelę parduotuvės prieigose jau buvo nutįsusi pusantro šimto žmonių eilė.

Tarp smalsiausių pirmųjų pirkėjų dominavo senjorai, vienas kitas jaunuolis, pasitaikė ir šeimų su mažais vaikais. Į prekybos centrą atskubėjusi vyresnio amžiaus moteris sakė prie parduotuvės laukusi nuo 6 val, ryto.

Šįkart žmonės masiškai skubėjo pirkti mėsos. Taip pat tarp populiariausių prekių – bananai, daržovės, cukrus.

Pirmasis naujajame prekybos centre apsipirko miesto meras Vytautas Grubliauskas. Jo žodžiais, „Lidl“ atidarymas – šventė visam mikrorajonui.

Visą dieną parduotuvėje, taip pat ir esančioje Taikos prospekte, bus taikomos proginės akcijos maisto produktams. Specialūs atidarymo pasiūlymai Klaipėdos parduotuvėse papildys reguliariuosius, suplanuotus „Lidl“ prekybos tinkle visoje Lietuvoje.

Prie „Lidl“ parduotuvės Smiltelės gatvėje su 1,4 tūkst. kv. m ploto sale iš viso įrengtos 176 vietos automobiliams statyti. Iš jų 55 skirtos aplinkinių namų gyventojų reikmėms. Pastačius parduotuves ir sutvarkius jos prieigas, gerokai pasikeitė viso kvartalo vaizdas: prekybos centro kaimynystėje buvo įrengta vaikų žaidimo bei krepšinio aikštelė, skveras su želdynais bei pėsčiųjų takais, apšvietimas, persodinti seniau čia augę medžiai ir pasodinti nauji.

Dviejose uostamiestyje veikiančiose „Lidl“ parduotuvėse planuojama sukurti iš viso daugiau kaip 100 darbo vietų.

Prekybos tinklui Klaipėdoje priklauso dar vienas sklypas šiaurinėje miesto dalyje, ateityje čia galimai bus atidaryta dar viena „Lidl“ parduotuvė.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų