Pereiti į pagrindinį turinį

Klaipėdoje – spalvingas gatvės spektaklis

2024-09-14 17:25

Lietus nesutrukdė ir artistams. Teatro aikštėje klounų teatro studija „Dulidu“ ir Klaipėdos džiazo orkestras surengė gatvės spektaklį. Pasigrožėti spalvingu reginiu susirinko ne tik miestiečiai ir jų atžalos, bet gatvėje vykstantį veiksmą stebėjo ir turistai. Spalvingas spektaklis žiūrovus džiugino ir stebino iki paskutinės minutės.

Šeštadienį klaipėdiečiai ir miesto svečiai turėjo kruopščiai apgalvoti dienos planą dėl renginių gausos. Vienoje vietoje – šokių pasirodymai, kitoje – festivalio atidarymas, o Teatro aikštėje buvo surengtas klounų spektaklis. 

Žmonių minia stebėjo klounados gatvės spektaklį „Let‘s Jazz“. Lietingas oras gal ir mėgino liūdinti miestiečius, tačiau artistai liūdesį vijo šalin. Keli klounais persirengę aktoriai į renginį atvyko neįprasta maža klasikine mašina. Joje jie laikė savo mantą ir po truputį iš jos vis ištraukdavo spektaklio pasirodymams reikalingus rekvizitus.

Jie į savo spektaklį įtraukė ir mažuosius stebėtojus. Vaidino žaismingas ir netikėtas situacijas, rodė, kaip nenustoti ieškoti sprendimų ir atrasti džiaugsmą kasdieniuose dalykuose.

Iš plastikinių maišelių ir balionų klounai vaikams darė įvairias figūras, gyvūnus.

Džiaugsmo kupiną pasirodymą klounai baigė neįprastai. Jiems įsėdus į mašiną, keleivio pusėje sėdinti artistė atsidarė langą, atsisėdo ant lango rėmo ir vienoje rankoje laikydama balionus su kita mojuodama atsisveikino su žiūrovais ir išvažiavo.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų