Quantcast

Nacionalinės vaikų Eurovizijos nugalėtoja: dainuoju visur

Paulina Skrabytė Palangos miesto vadovams bei mero kabinete susirinkusiems žurnalistams pasakojo, jog labai mėgsta dainuoti ir daro tai visur – duše, lovoje, automobilyje. Tai nestebina – pasak mergaitės, jos šeimoje dainuoja visi, o senelis mokėjo groti kone visais instrumentais.

Trečiadienį Palangos meras Šarūnas Vaitkus atsidėkomamas už laimėtą nacionalinį Vaikų Eurovizijos konkursą Paulinai Skrabytei  padovanojo ne kaži kiek už pačią mergaitę mažesnį žaislą – rusvą meškiną, įteikė gėlių puokštę bei padėkos raštą. Gėlės įteiktos ir mažosios palangiškės dainavimo mokytojai Dianai Beržanskienei.

Sveikindamas jaunąją palangiškę su pergale nacionaliniame Vaikų Eurovizijos konkurse meras Š. Vaitkus pasidžiaugė mergaitės pasiekimais bei patikino, jog Savivaldybė kiek galėdama prisidės finansiškai bei parems P. Skrabytės pasirengimą Vaikų Eurovizijos konkursui, vyksiančiam gruodžio 3 d. Armėnijos sostinėje Jerevane.

Dešimtmetė Paulina pasakojo, jog Vaikų Eurovizijos konkursus per televiziją stebėdavo kasmet, o kartą prasitarė mamai, kad ir pati norėtų sudalyvauti atrankoje. Gavusi šios sutikimą, P. Skrabytė sukūrė dainą ir parodė ją mokytojai D. Beržanskienei. „Mindaugas Lapinskis padėjo sutvarkyti dainą, taip gimė „Debesys“. Sudainavau Vaikų Eurovizijos atrankoje ir laimėjau“, - džiaugėsi Palangos Vlado Jurgučio pagrindinės mokyklos auklėtinė.

„Daug dainų esu sukūrusi, bet „Debesys“ – pirmoji, kurią parodžiau viešai. Važiuosiu į kitą šalį ir sudainuosiu visai Europai“, - sakė P. Skrabytė.

Scenos baimės nejaučianti mergaitė tiki, jog atstovaudama Lietuvai Vaikų Eurovizijos konkurse jaudulio nejaus. Juo labiau kad Paulina jau yra laimėjusi keletą tarptautinių konkursų. “Svarbiausia prieš išeinant į sceną susikaupti ir galvoti tik apie dainą. Tai pats geriausias sėkmės receptas. Visą laiką taip nusiteikiu ir dažniausiai laimiu“, - su šypsena kalbėjo dešimtmetė.

Gerų žodžių mergaitė negaili ir savo mokytojai D. Beržanskienei. „Mano mokytoja labai gera. Turbūt kitos tokios niekad neturėsiu. Aš ją labai myliu“, - sakė mergaitė, kuri su mokytoja D. Beržanskiene repetuoja tris kartus per savaitę, o besirengdama Vaikų Eurovizijai tai darydavo kiekvieną darbo dieną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

oi oi 63m

oi oi 63m portretas
N a vargiai ka ir pasieks nuvaziavusi.

ziurejau

ziurejau portretas
kai dainavo per LABAS RYTAS :(((((((( nusidainavo!!! gal ten rode irasa, bet labai prastai. Linkiu sekmes, gal pasitemps.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių