Pereiti į pagrindinį turinį

Nusikaltėliai gailesčio nepažįsta

2009-06-10 23:59

Nusikaltėliai darosi įžūlesni ir išradingesni. Jie be jokių sąžinės priekaištų nesidrovi nuskriausti ir bėdos ištiktą žmogų.

Aštuoniolikmetis klaipėdietis pirmadienį buvo apgautas vos keleriais metais vyresnio nusikaltėlio.

Vaikinas išėjo iš „Topo centro“ parduotuvės ir nustebo, kai prie jo prisigretino nepažįstamas apie 22 metų jaunuolis. Šis prisistatė esąs apsaugininkas ir pareiškė įtariąs, kad vaikinas parduotuvėje apsivogė.

Menamas apsaugininkas pareikalavo eiti su juo į Paryžiaus Komunos gatvės 8 namą. Šio namo laiptinėje nepažįstamasis iš aštuoniolikmečio kišenės paėmė 130 litų, mobiliojo ryšio telefoną ir liepė laukti.

Tik maždaug po 10 minučių jaunuolis suprato buvęs apgautas ir apvogtas.

Kitas klaipėdietis keistomis aplinkybėmis prarado brangius ir labai svarbius jam daiktus. Tik penkioms minutėms žmogus Strėvos gatvėje prie 5 namo paliko savo rankinę, kurioje buvo jo teisėtai laikomas kovinis ginklas, 750 eurų, 60 svarų sterlingų bei 1200 litų ir dokumentai. Grįžęs viso šio turto neberado.

Pamiršęs buto duris nakčiai užsirakinti Mogiliovo gatvės gyventojas rytą nustebo supratęs, jog pas jį pabuvojo vagys. Dingo ne tik 800 litų, 10 loterijos bilietų, banko kortelė, bet ir automobilio raktai. Vyras pranešė, kad vagys išvažiavo jo kieme laikytu automobiliu. Žmogus sakėsi patyręs 20 tūkst. litų nuostolį. Nusikaltimo aplinkybes teks išnarplioti policijai.

Jeigu 42 metų šilutiškis nemeluoja, tai vagys pasinaudojo jo bejėgiškumu. Vyras guodėsi pareigūnams, kad pirmadienio naktį važiavo Šilutės gatvėmis dviračiu. Taikos gatvėje jis nugriuvo ir trumpam neteko sąmonės, o kai atsigavo, pasigedo striukės, raktų, mobiliojo ryšio telefono ir dviračio.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų