Pereiti į pagrindinį turinį

Papildyti banko kortelės sąskaitą – sudėtingiau

2010-08-11 05:01
Papildyti banko kortelės sąskaitą – sudėtingiau
Papildyti banko kortelės sąskaitą – sudėtingiau / DMN nuotr.

Įsigaliojus naujai tvarkai įnešti pinigus į banko kortelę tapo sudėtinga. Norint tai padaryti nuo šiol reikia atsidaryti papildomą sąskaitą arba daryti pavedimą internetu.

Klaipėdietė Lijana, ketinusi įnešti tam tikrą pinigų sumą į savo asmeninę banko kortelę, nustebo, kai sužinojo, jog to padaryti ji negali. Banko darbuotoja moteriai paaiškino, kad jau nuo liepos pradžios tokia piniginė operacija negalima.

"Banko specialistė mane patikino, jog pinigus įnešti galiu pervesdama juos internetu arba per grynuosius priimantį aparatą. Taip pat ji pasiūlė ir kitą alternatyvą – atsidaryti naują sąskaitą, į kurią pinigus įnešti neva galėtų, tačiau norint, kad jie atsirastų banko kortelėje, turėčiau vis tiek daryti pavedimą iš banko į kortelės sąskaitą. Tikra painiava", – piktinosi Lijana.

Tokia tvarka kol kas galioja tik SEB banke.

Pasak šio banko Mokamųjų kortelių departamento direktorės Audronės Narkauskienės, liepos pradžioje buvo įdiegta nauja pagrindinė banko informacinė sistema, dėl to pasikeitė ir pinigų įmokėjimo tvarka.

"Įdiegus naują banko sistemą, dėl naujo sistemos funkcionalumo įsigaliojo ir kai kurių banko paslaugų teikimo tvarkos pokyčiai. Vienas jų – pasikeitė grynųjų pinigų įmokėjimo į kortelės sąskaitą tvarka. Nuo šiol, jei klientas nori į ją įmokėti grynuosius pinigus, pirmiausia šios lėšos įnešamos į kliento banko sąskaitą, o tik po to pervedamos į kortelės sąskaitą", – patikino A.Narkauskienė.

Ji pabrėžė, kad šios pervedimo operacijos nieko nekainuoja, tad klientui, norinčiam atlikti tokią operaciją, tereikia atsidaryti banko sąskaitą, kuri taip pat atidaroma nemokamai.

A.Narkauskienė paaiškino, jog naujoji sistema atveria bankui naujų galimybių lanksčiau diegti įvairias klientams skirtas naujoves, taip pat paspartina vidinius banko procesus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų