Pereiti į pagrindinį turinį

Po LCC tarptautinio universiteto stogu - kūrybinės dirbtuvės

2012-04-26 18:30
Po LCC tarptautinio universiteto stogu - kūrybinės dirbtuvės
Po LCC tarptautinio universiteto stogu - kūrybinės dirbtuvės

LCC tarptautiniame universitete įsikūręs Inovacijų dizaino institutas ir Lietuvos marketingo asociacija (LIMA) pradeda vykdyti projektą „Yra ir gali būti“.

Pagrindinė šių kūrybinių dirbtuvių mintis – iškelti įstaigų ar organizacijų problemas, generuoti idėjas, sudaryti darbų planą, kaip veikti, kad esama situacija pasikeistų į gera.

Yra gimusi idėja įgyvendinti kūrybinių dirbtuvių ciklą. Susirinkę Lietuvos marketingo asociacijos nariai planuoja spręsti įvairių ne pelno siekiančių visuomeninių organizacijų klausimus, susijusius su rinkodara.

Jau įvyko pirmasis tokių kūrybinių dirbtuvių seminaras, o pirmas svečias – Nesavanaudiškos lyderystės institutas.

„Kokia šitos veiklos esmė? Pasirenkama organizacija, reiškinys ar dar kažkas, pristatoma dabartinė situacija ir analizuojama, kaip viskas gali būti keičiama į gera. Dalyvauti projekte jau sutiko “Jūros šventės„, Džiazo festivalio organizatoriai“, – tikino Lietuvos marketingo asociacijos (LIMA) Klaipėdos skyriaus vadovas Donatas Jonikas.

Kūrybinių dirbtuvių praktika gana populiari užsienyje. Kai susirinkę tam tikros srities specialistai bando ką nors pakeisti į gera. O verslo konsultantas, kuruojantis diskusijas, tam ir reikalingas, kad rezultatas būtų išties puikus.

„Visur galima atrasti, ką patobulinti“, – teigė D.Jonikas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų