Pereiti į pagrindinį turinį

Po maudynių – automobilių spūstys

2009-07-18 08:30
Preliudija: spūstyse tenka prakaitą lieti ir į Girulius automobiliais skubantiems poilsiautojams.
Preliudija: spūstyse tenka prakaitą lieti ir į Girulius automobiliais skubantiems poilsiautojams. / Kristinos Kontrimavičiūtės nuotr.

Maudynės jūroje daugybei klaipėdiečių baigiasi rimtais kantrybės išbandymais. Iš Melnragės ar Girulių automobiliais vykstantiems žmonėms tenka nuolat vargti eismo spūstyse.

Didžiausias mašinų srautas šioje vietoje kiekvieną dieną prasideda nuo 16 valandos ir trunka iki pat vėlumos – 22 valandos. Pamario gatve nusidriekia įspūdingo ilgio automobilių kolona.

Daugeliui važiuojančiųjų nuo Girulių pusės sankirtoje su P.Lideikio gatve reikia atlikti manevrą į kairę. Tai padaryti tampa sudėtinga, kadangi antroje dienos pusėje labai pagausėja važiuojančių Melnragės link.

Policijos patruliai padėti gali tik tuomet, jei nėra skubesnių ir svarbesnių darbų. Pareigūnams reguliuojant eismą, automobilių kolona išsiskirsto šiek tiek greičiau.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato budintis pareigūnas Darius Tamošaitis tikino, jog atvykus pareigūnams taip pat neįmanoma iškart pakeisti situacijos. Jei visas automobilių srautas, judantis iš Girulių pusės, praleidžiamas pernelyg greitai, tuomet spūstis susidaro sankryžoje, išvažiuojant į Herkaus Manto gatvę.

Padedant policijos ekipažui, iš spūsties išsivaduoti paprastai pavyksta per 30 minučių. Kai policijos nėra, pasirinkusiems šį maršrutą belieka apsiginkluoti kantrybe.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų