Pereiti į pagrindinį turinį

Savivaldybės administracijoje – permainos

2024-09-07 09:00

Klaipėdos savivaldybėje nebeliko vyriausiųjų patarėjų pareigybių, vėl grįžta prie departamentų struktūros, kai kurie skyriai sujungti, kai kurie išskaidyti. Iš viso savivaldybės administracijoje šiuo metu yra dar 35 laisvi etatai.

Permainos: Klaipėdos savivaldybės administracijoje baigiama vidinė pertvarka.
Permainos: Klaipėdos savivaldybės administracijoje baigiama vidinė pertvarka. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Savivaldybėje baigiama vidinė pertvarka: panaikinti vyriausiųjų patarėjų etatai, kurių oficialiai buvo septyni, tačiau užimti šeši.

Keturi buvę vyriausieji patarėjai liko dirbti savivaldybėje, jiems pasiūlytos kitos pareigos, du buvę patarėjai – Danguolė Dambrauskienė ir Gintaras Dovidaitis – išėjo iš darbo.

Du buvę vyriausieji patarėjai tapo departamentų vadovais, o kiti du – skyrių vadovais.

Ričardas Zulcas tapo Kultūros, sporto ir turizmo departamento direktoriumi, Kastytis Macijauskas – Urbanistikos ir architektūros departamento.

Deividas Petrolevičius tapo Licencijų ir leidimų skyriaus vedėju, o Sandra Tamašauskienė paskirta į Projektų skyriaus vedėjos pareigas.

Iš savivaldybės išėjo buvusi Sporto skyriaus vedėja Rasa Rumšienė, Aplinkosaugos skyriaus vedėja Rasa Jievaitienė ir Personalo skyriaus vadovė Inga Gelžinytė-Litinskienė.

Po pertvarkos sujungti Aplinkos ir Miesto tvarkymo skyriai, naujajam dariniui vadovauja Inga Kubilienė.

Sujungti Teisės ir Personalo skyriai, kuriems po sujungimo vadovauja Andrius Kačalinas.

„Dar buvo sujungti Sporto ir Jaunimo skyriai. Socialinės paramos skyrius išskaidytas į tris darinius – Socialinių išmokų 1-ąjį skyrių, Socialinių išmokų 2-ąjį skyrių ir Socialinių paslaugų skyrių. Viešosios tvarkos skyrius irgi išskaidytas į tris skyrius – buvę Administracinės veiklos ir Kontrolės prevencijos poskyriai sujungti į vieną skyrių, dar atsirado Administracinių nusižengimų tyrimų skyrius ir Civilinės saugos bei mobilizacijos skyrius“, – vardijo Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Andrius Žukas.

Nuo birželio 8 d. Klaipėdos savivaldybėje maksimalus leistinas etatų skaičius yra 482,5, šiuo metu laisvų etatų yra 35.

Kol kas ir 11 savivaldybės administracijos skyrių neturi nuolatinių vadovų.

Artimiausiu metu konkursai bus skelbiami Sporto, jaunimo ir bendruomeninių reikalų skyriaus, Socialinių išmokų 1-ojo skyriaus, Socialinių paslaugų, Sveikatos ir šeimos, Statinių administravimo, Transporto, Administracinės veiklos, kontrolės bei prevencijos, Administracinių nusižengimų tyrimo, Civilinės saugos bei mobilizacijos, Kibernetinio saugumo ir IT, taip pat Centralizuoto viešųjų pirkimų skyrių vedėjų postams užimti.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų