Pereiti į pagrindinį turinį

Tualetus uostamiesčio pliažams perka vidurvasarį

2012-07-17 05:00
Tualetus uostamiesčio pliažams perka vidurvasarį
Tualetus uostamiesčio pliažams perka vidurvasarį / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Įpusėjus vasarai valdininkai susizgribo paskelbti konkursą nupirkti konteinerinių tualetų, kurie būtų pastatyti uostamiesčio paplūdimių prieigose.

Vakar buvo paskutinė diena, kai verslininkai galėjo pateikti pasiūlymus dalyvauti Klaipėdos savivaldybės paskelbtame supaprastintame atvirame konkurse „Dėl konteinerinių tualetų įsigijimo, pastatymo ir prijungimo Melnragės, Girulių, Smiltynės paplūdimių prieigose“.

Planuojama nusipirkti 12 konteinerinių tualetų. Viešųjų pirkimų skyriaus vedėja Lijana Plaščinskaitė teigė, kad vakar iki pietų dar nebuvo gauta nė vieno voko su pasiūlymu dalyvauti konkurse. Tačiau jų tikimasi sulaukti, nes pasiūlymai įprastai pateikiami paskutinėmis minutėmis.

„Gausime pasiūlymus, tada juos vertinsime, Tai užtruks apie mėnesį ar pusantro. Galbūt šią vasarą ir nebespėsime pastatyti tų tualetų, tačiau labai stengsimės“, – teigė L.Plaščinskaitė.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorė Judita Simonavičiūtė taip pat nesureikšmino, kad konkursas įsigyti tualetų, kurie turi būti pastatyti paplūdimių prieigose, paskelbtas jau įpusėjus vasarai.

„Nespėsime šiemet, pastatysime kitais metais“, – tualetų paplūdimiuose problemai gana abejinga buvo J.Simonavičiūtė.

Konkursas taip vėlai paskelbtas todėl, kad pinigų tualetams įsigyti skirta iš ES, o žinia apie tai gauta neseniai.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų