Pereiti į pagrindinį turinį

Už žalias dėmes – keturios išmokos

2009-07-31 12:00
Išeitis: nenorėdami žaliais dažais išsitepti rūbų, Vasaros estradoje „Europiada“ džiaugęsi jos dalyviai ir žiūrovai sėdėjo ant polietileninių maišelių.
Išeitis: nenorėdami žaliais dažais išsitepti rūbų, Vasaros estradoje „Europiada“ džiaugęsi jos dalyviai ir žiūrovai sėdėjo ant polietileninių maišelių. / Remigijaus Ambrulaičio nuotr.

Drabužius ir nuotaiką „Europiados“ renginiuose Vasaros estradoje susigadinę klaipėdiečiai nepasinaudojo galimybe gauti kompensaciją.

„Klaipėda“ rašė, jog uostamiestyje šurmuliavusioje „Europiados“ šventėje, kurios nemažai renginių vyko Vasaros estradoje, neišvengta nemalonumų. Koncertų pasižiūrėti atėję žmonės namo grįžo žaliais dažais išteptais rūbais, mat jiems teko sėdėti ant naujai nudažytų, tačiau nenudžiūvusių suoliukų.

Po tokio incidento Klaipėdos meras Rimantas Taraškevičius įpareigojo bendrovę „Telviša“, kurios darbininkai dažė suoliukus, kompensuoti žmonėms patirtą žalą ir savo lėšomis sumokėti jų rūbų valymo išlaidas.

Buvo sutarta, kad klaipėdiečiai ir šventės svečiai bei dalyviai suteptus rūbus pristatys į valymo bendroves „Joglė“, „Lominga“ ir „Linartika“, o gautus čekius atneš į savivaldybės Miesto tvarkymo skyrių.

Jo vedėja Irena Šakalienė vakar teigė, jog norėdami atgauti pinigus už rūbų valymą į savivaldybę kvitus atnešė vos du ar trys žmonės.

„Rangovai susitarė, kad jie tiesiogiai atsiskaitys su valymo paslaugas teikiančiomis bendrovėmis, todėl pas mus ir atėjo tik tiek žmonių“, – tvirtino I.Šakalienė.

Jos žodžiais, pagal pateiktus kvitus bendrovė „Telviša“ žmonėms sumokės apie 50 litų. „Juk ne paltus išsitepė, o tik kelnes, sijonus, šortus, o juos išvalyti kainuoja ne taip brangiai“, – argumentavo vedėja.

„Telvišos“ direktorius Vytautas Bričkus teigė, kad iki vakar buvo vos keturi žmonės, kuriems reikės padengti dėl valymo paslaugų patirtas išlaidas.

Jis svarstė, jog dar keli žmonės dėl kompensacijų gali kreiptis ir kitą savaitę, nes rūbų valymas trunka kelias dienas.

Savivaldybė žadėjo, kad ji savo ruožtu nubaus bendrovę „Telviša“.

„Mus jau nuskalpavo per visus galus. Tačiau nesame linkę pripažinti savo kaltės, juk suoliukus savivaldybės specialistai apžiūrėjo likus kelioms dienoms iki incidento ir trūkumų nerado. Dabar aiškinamės su dažų tiekėjais. Bus tiriami dažai, kuriais dažėm suoliukus. Norime išsiaiškinti, kokios priežastys lėmė tokius nemalonumus“, – neslėpė V.Bričkus.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų