Quantcast

Užgavėnių šiupinio akcija: apdovanoti geriausieji ir šviesiausieji

Šeštadienį trečią kartą uostamiestyje rengiamo labdaringo Užgavėnių šiupinio akcija pasiekė kulminaciją: įteikti autobusiuko, skirto Informacijos ir paramos gausiai šeimai centrui, rakteliai, apdovanoti šviesuoliai ir skaniausio šiupinio gamintojai.

Savaitė prieš Užgavėnes šiais metais uostamiestyje buvo pažymėta gerų darbų maratonu. Devyniuose uostamiesčio restoranuose ir kavinėse, besigardžiuodami tradiciniu Klaipėdos ir Žemaitijos krašto šiupiniu, miestiečiai galėjo paaukoti daugiavaikėms šeimoms bei išrinkti skaniausią troškinį.

Gardžiausio šiupinio virėjai buvo pagerbti per iškilmes – šeštadienį vykusius Klaipėdos mero pusryčius. Jų metu buvo apdovanoti ir penki uostamiesčio šviesuoliai. Šiemet tai – penkios gausios šeimos, kurioms buvo padalyti 25 tūkst. litų. Šaunių rezultatų padėjo pasiekti akciją jau trečius metus inicijuojanti ir palaikanti bendrovė „Philip Morris“.

Dienraščio „Klaipėda“ skaitytojai, už savo numylėtinius balsavę portale www.kl.lt, nusprendė, jog skaniausias šiupinys Klaipėdos mieste buvo patiekiamas viešbučio „Ararat“ restorane.

Prie geriausio virtuvės šefo rinkimų prisidėjo ir šiai ypatingai progai suburta komisija, kurią sudarė Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacijos prezidentė Evalda Šiškauskienė, uostamiesčio kultūros veikėjai Gintaras Grajauskas ir Valentinas Masalskis, akcijos globėja Inga Grubliauskienė bei pati Užgavėnių šiupinio iniciatorė Edita Mildažytė.

Komisija nusprendę, jog patį skaniausią šiupinį siūlo baras „Senoji Hansa“.

Metų šviesuoliais šiais metais tapo penkios daugiavaikės uostamiesčio šeimos. Piniginiais prizais buvo apdovanoti Aistė ir Marius Žalnieraičiai, Asta ir Mindaugas Kelpšos, Ilona ir Vytautas Vyščiūnai, Linas Švirinas bei Julija ir Romanas Gaiduk.

Užgavėnių šiupinio siela E.Mildažytė teigė, jog šiais metais akcijos rezultatai puikūs.

„55 tūkst. litų, kuriuos paaukojo uostamiesčio verslininkai, pervesti į Informacijos ir paramos gausiai šeimai centrui sąskaitą ir už juos jau nupirktas autobusiukas. Surinktas 25 tūkst. litų premijinis fondas, skirtas Metų šviesuoliams apdovanoti. Na, o devynios akcijoje dalyvaujančios viešojo maitinimo įstaigos už maždaug 15 tūkst. litų vėliau gausioms šeimoms suruoš vaišes“, – kalbėjo E.Mildažytė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nike Air Max Tn Blanc Noir Orange Homme En Ligne

Nike Air Max Tn Blanc Noir Orange Homme En Ligne portretas
A lot of whatever you say is supprisingly accurate and it makes me ponder the reason why I hadn't looked at this in this light previously. This particular piece truly did turn the light on for me as far as this specific issue goes. However at this time there is actually 1 issue I am not too comfy with so while I make an effort to reconcile that with the main theme of the point, let me see exactly what the rest of the visitors have to say.Very well done. Nike Air Max Tn Blanc Noir Orange Homme En Ligne http://www.caylascakesandbakes.com/nike-air-max-tn-blanc-noir-orange-homme-en-ligne-p-2350.html

Louis Vuitton Zippy Wallet

Louis Vuitton Zippy Wallet portretas
http://www.karatechcnc.com/?keyword=jordan-retro-4-champs&id=5675jordan retro 4 champs Louis Vuitton Zippy Wallet http://www.karatechcnc.com/?keyword=Louis-Vuitton-Zippy-Wallet&id=3128

Inkompetencija

Inkompetencija portretas
Komisija nusprendę, jog patį skaniausią šiupinį siūlo baras „Senoji Hanza“ Šiaip baro pavadinimas yra senoji hanSa, o ne hanza.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių