Pereiti į pagrindinį turinį

Vadovauti Senajam turgui kol kas niekas nesiveržia

2013-04-03 05:00
Vadovauti Senajam turgui kol kas niekas nesiveržia
Vadovauti Senajam turgui kol kas niekas nesiveržia / Vytauto Petriko nuotr.

Klaipėdiečiai nesiveržia vadovauti Senajam turgui. Kol kas tėra vienas pretendentas į šias pareigas, nors besidominčiųjų esama ir daugiau.

Konkursas Senojo turgaus vadovo pareigoms eiti buvo paskelbtas prieš daugiau nei savaitę.

Senojo turgaus bendrovės valdybos pirmininkas Vytis Radvila tvirtino, jog susidomėjimas šiuo konkursu yra – skambino nemažai žmonių.

Tačiau kol kas yra pateikta tik viena oficiali paraiška dalyvauti konkurse. Klaipėdos savivaldybės Turto skyriaus vyriausioji specialistė Milda Petrauskaitė pabrėžė, kad laiko paraiškoms teikti dar yra.

Paraiškų iš norinčiųjų dalyvauti konkurse laukiama iki penktadienio darbo dienos pabaigos.

„Besidominčiųjų šiomis pareigomis tikrai yra. Laiko taip pat. Dažniausiai visi paraiškas dalyvauti konkurse pradeda nešti paskutinėmis dienomis“, – tvirtino vyriausioji specialistė.

Pasak M.Petrauskaitės, pagrindiniai reikalavimai naujajam turgaus vadovui yra ekonomikos, verslo administravimo ar vadybos išsilavinimas ir trejų metų patirtis dirbant vadovaujamą darbą.

„Tai pagrindiniai reikalavimai. Svarbiausia, kad atitiktų juos“, – teigė vyriausioji specialistė.

Taip pat norima, kad naujasis vadovas turėtų darbo su nekilnojamuoju turtu patirties, žinotų, kaip administruoti ES projektus.

Anksčiau skelbta, kad naujojo turgaus vadovo atlyginimas kol kas nesikeis. Buvusios įmonės ilgametės vadovės Ramutės Kubilienės alga siekdavo 3 tūkst. 300 litų per mėnesį, neatskaičiuos mokesčių.

Ji Senajam turgui nebevadovauja nuo kovo 1 dienos. Iš pareigų R.Kubilienė pasitraukė abipusiu sutarimu su bendrovės valdyba.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų