Quantcast

Valstybės dieną vainikuoja „Tautiška giesmė“ ir šventinis koncertas

Uostamiestyje aidi šventinis koncertas – „Esame mes ir esame čia“. Klaipėdiečiai susirinko į Valstybės dienos ir „Tautiškos giesmės“ dienos proga savivaldybės ir Žvejų rūmų padovanotą koncertą. Pirmųjų dalyvių pasirodymai jau spėjo nustebinti, tačiau dar ryškesnių asmenybių programą klaipėdiečiai pamatys vėliau.

Klaipėdiečių susirinko Teatro aikštėje, kur vyksta nemokamas šventinis koncertas.

Pirmoje dalyje pasirodė televizijos muzikinio projekto „Lietuvos balsas. Kartos“ finalininkai – Emilija ir Rugilė, „Voiceless“, Kristina Jure ir projekto nugalėtojai „T3“ – Dovydas Petrošius, Ignas Novikovas ir Ovidijus Budginas.

21 val. Klaipėdoje ir visoje Lietuvoje buvo giedojama „Tautiška giesmė“.

Klaipėdiečiai Valstybės himną vieningai giedojo tam paruoštose vietose – Teatro aikštėje, kelte „Nida“, laive-muziejuje M52 „Sūduvis“ ir ant šiaurinio molo Melnragėje.

Tada prasidės antroji šventinio koncerto dalis, kur pasirodys populiari Lietuvos pop muzikos atlikėja Evgenyja Redko. Ji veikiausiai klaipėdiečius sužavės savo neįprasta kūryba ir autentišku įvaizdžiu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vilniuje, tik Vilniuje

Vilniuje, tik Vilniuje portretas
Gražiausia šimtmečio šventė buvo Vilniuje. O ta Redko galėjo anksčiau, o ne iki patyčių pabaigti savo dainas.

Cha cha cha

Cha cha cha portretas
Tarybinė rasa seime giedojo sovietinį himna už atsidėkojima ja darbo liaudies išsiuntė parvežt iš briuselio Vaivorykštės

Faktas

Faktas portretas
Pragyvenau nemažai, bet tokią grandiozinę šventę Lietuvoje matau pirmą kartą. ................................ Ne bereikalo mūsiškė Kremliaus šunauja taip plūstasi.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių