Pereiti į pagrindinį turinį

Vasara pajūrį dar palepins

2024-08-17 02:00

Nors kalendorius negailestingai pranašauja artėjantį rudenį, sinoptikai tikina, kad visą ateinančią savaitę dar galėsime mėgautis puikiu oru, tinkamu poilsiui ir pramogoms.

Nuostaba: gamta šiuo metu pateikia įvairiausių pasigėrėjimą keliančių grožybių.
Nuostaba: gamta šiuo metu pateikia įvairiausių pasigėrėjimą keliančių grožybių. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Šiandien silpnas vėjelis gali atginti lietaus debesis, kurie trumpai palaistys žemę, bet lietaus gali kliūti ne visoms pajūrio krašto vietoms. Bus šilta, termometro stulpelis rodys 22–24 laipsnius šilumos.

Sekmadienį lietaus galime sulaukti daugiau, staigios, bet trumpos liūtys gali prapliupti ir dieną, ir naktį. Naktis bus itin šilta – apie 18–20 laipsnių, diena taip pat bus šiltesnė nei visos kitos dienos – apie 23–25 laipsniai.

Pirmadienio naktį atsisuks šiaurės vakarų vėjas, gali palyti. Perkūnijos metu vėjo greitis gali sustiprėti iki 15 m/s. Naktis vis dar bus tokia pat šilta, kaip sekmadienį, bet diena prognozuojama vienu kitu laipsniu vėsesnė.

Antradienį pūs silpnas vakarų vėjas, lietaus nenumatoma, naktį bus jau gaiviau, tikėtina, kad atvės iki 15–17 laipsnių, dieną mėgausimės 20–22 laipsnių šiluma.

Trečiadienį pūs silpnas pietrytys, gali trumpai palyti, naktį prognozuojama 16–18 laipsnių šiluma, dieną – apie 22–24 laipsniai šilumos.

Ketvirtadienį papūs vėjas iš šiaurės vakarų ar vakarų, lietaus nenumatoma, bet oras jau bus pora laipsnių vėsesnis.

Penktadienį įsivyraus silpnas pietų vėjelis, bus giedra, naktį termometrai rodys 16–18 laipsnių, dieną laikysis 21–23 laipsnių šiluma.

Jeigu prognozės nepasikeis, malonus ir tinkamas poilsiui bus ir kitas savaitgalis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų