Pereiti į pagrindinį turinį

„Viktorijos“ viešbutis kelia klausimų

2012-10-25 18:01
„Viktorijos“    viešbutis kelia      klausimų
„Viktorijos“ viešbutis kelia klausimų / Vytauto Petriko nuotr.

Visu grožiu sušvitęs buvusio „Viktorijos“ viešbučio fasadas klaipėdiečius verčia ne tik džiūgauti, bet ir žadina klausimą – o kas toliau?

Kaip pripažino pastato atnaujinimo darbus atlikusios bendrovės „Pamario restauratorius“ vadovas Aldas Kliukas, jo galvoje taipogi kirba panašios mintys.

„Man, kaip klaipėdiečiui, būtų svarbu, kad savininkai turėtų ambicijų ir galimybių užbaigti pastato rekonstrukciją ir jis veiktų pagal paskirtį. Aptriušusi stogo dalis dabar labai gadina vaizdą – fasadas iššviesėjo, o viršuje – kontrastas. Vis dėlto tikiuosi, jog kai bus įgyvendinti visi projektiniai sumanymai, miestą papuoš labai gražus pastatas“, – vylėsi pašnekovas.

Bendrovės „Klaipėdos Viktorija“ direktorė Daiva Machentanz skubėjo nuraminti, kad statinio rekonstrukcija vyks pagal numatytą planą.

„Kol kas vyksta pirmojo etapo pastato rekonstrukcijos darbai, kurie aprėpia tik senosios pastato fasado dalies tvarkymą. Kiti darbai prasidės po viešųjų pirkimų procedūrų. Šiuo momentu kaip tik rengiama reikiama dokumentacija“, – lakoniškai komentavo bendrovės vadovė.

Ji patikino, jog pastato rekonstrukciją planuojama baigti 2013-ųjų antroje pusėje.

A.Kliuko teigimu, „Pamario restauratorius“ įgyvendino beveik visus savo įsipareigojimus.

Per šią bei kitą savaitę dar planuojama įstatyti visus langus, apskardinti palanges, dar buvo likę ir fasado dažymo darbų iš Vytauto gatvės pusės.

„Turime užbaigti ir istorinės salės darbus, tačiau teks derintis prie užsakovo planų. Pirmiausia turi būti sutvarkyti santechnikos reikalai, elektros instaliacija“, – aiškino A.Kliukas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų