Pereiti į pagrindinį turinį

Žaidynės Klaipėdoje koreguos autobusų maršrutus

2013-06-26 13:01
Žaidynės Klaipėdoje koreguos autobusų maršrutus
Žaidynės Klaipėdoje koreguos autobusų maršrutus / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Klaipėdoje vyksiančių pasaulio lietuvių sporto žaidynių renginiai pakoreguos eismą. Savo maršrutus teks keisti miesto autobusams. Jie gali atsilikti nuo grafikų.

Ketvirtadienį eismas miesto centre bus ribojamas nuo 19.30 iki 23.30 val. Tuo metu bus uždarytas Danės gatvės ruožas nuo J.Karoso iki Manto gatvės ir Biržos tilto.

Dėl to koreguojamas 26 numeriu pažymėto autobuso maršrutas. Jo pradinė ir galutinė stotelė bus „Atgimimo“.

Didesni autobusų maršrutų pakeitimai laukia šeštadienį. Nuo 9 iki 16 val. dėl vyksiančių renginių transporto eismas bus uždaromas Danės gatvėje nuo J.Karoso iki Manto gatvės ir Manto gatvėje nuo Biržos tilto iki Liepų ir Naujojo Sodo gatvių sankryžos.

Dėl šių apribojimų keisis daugumos miesto autobusų maršrutai.

Viešosios įstaigos „Klaipėdos keleivinis transportas“ direktorius Gintaras Neniškis tvirtino, kad autobusai Tiltų gatvę aplenks važiuodami Naujojo Sodo ir Pilies gatvėmis.

10-ojo maršruto autobusas važiuos Bangų ir Mokyklos gatvėmis. Sutrumpinta ir 11-ojo maršruto autobuso trasa. Jis stos ne Lietuvininkų aikštėje, o prie Senojo turgaus, kaip ir šaltojo sezono metu.

Vėl keisis ir 26-ojo maršruto trasa. Jo pradinė ir galutinė stotelė bus „Menų fakultetas“.

Pasak G.Neniškio, vykstant pasaulio lietuvių sporto žaidynių renginiams galimi autobusų nukrypimai nuo tvarkaraščių.

Keleiviai turėtų būti atidesni kai kurių maršrutų autobusų tvarkaraščiams, mat nuo Joninių jie yra šiek tiek pakoreguoti.

Atsižvelgiant į keleivių pageidavimus, buvo pakoreguotas 2-ojo maršruto autobuso važiavimas po 17 val. Dėl šių pokyčių šiek tiek pakoreguoti ir 5, 8, 15 numeriais pažymėtų autobusų grafikai.

Vėliau autobusai važiuos iš Melnragės. Paskutinis 6-ojo maršruto autobusas išvažiuos 22 val. Taip pat 6E maršruto autobusas važiuos ne tik darbo dienomis, bet ir savaitgaliais bei šventinėmis dienomis.

Pakoreguoti ir 14-ojo maršruto vakariniai važiavimai iš Tauralaukio.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų