Pereiti į pagrindinį turinį

Baigta tirti 800 gramų kokaino garaže laikiusio klaipėdiečio byla: gresia rimti nemalonumai

2021-12-22 09:15 diena.lt inf.

Klaipėdos teisėsaugos pareigūnai baigė tirti bylą dėl garaže rastų 800 gramų kokaino. Jo kaina nelegalioje rinkoje gali siekti 140 tūkst. eurų.

Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Kaip pranešė uostamiesčio policija, šis ikiteisminis tyrimas buvo pradėtas gavus informacijos apie kvaišalus, įtariama, platinusį 28 metų Klaipėdos miesto gyventoją. Vienoje iš bendrovių dirbantis vyriškis teisėsaugai žinomas – šių metų pradžioje jis buvo įtariamas nesunkiu sveikatos sutrikdymu dėl neatsargumo.

Atlikdami tyrimo veiksmus birželį Klaipėdoje, Kaštonų gatvėje, Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai šio vyro naudojamame garaže rado apie 800 gramų gryno kokaino. Bendra radinio masė viršijo 1 kilogramą.

Tęsdami operaciją policijos pareigūnai tą pačią dieną Klaipėdoje, H. Manto gatvėje, minėtą asmenį sulaikė.

Per kratas vyriškio naudojamame garaže ir gyvenamojoje vietoje taip pat rastos kanapės, kokainas, psichotropinės medžiagos, dopingo medžiagos, elektroninės svarstyklės bei narkotinių medžiagų pakavimui galimai skirta įranga – slėgimo staklės ir vakuumavimo aparatas.

Įtariamasis buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jam paskirta kardomoji priemonė – suėmimas, jis vėliau pakeistas į užstatą, intensyvią priežiūrą bei dokumentų paėmimą.

Laikinai apribotos nuosavybės teisės į įtariamajam priklausančius du brangius (bendrai vertinamus daugiau nei 55 tūkst. eurų) automobilius.

Už neteisėtą disponavimą labai dideliu narkotinių ar psichotropinių medžiagų kiekiu numatytas laisvės atėmimas nuo 10 iki 15 metų.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų