Pereiti į pagrindinį turinį

Girto vairuotojo smūgis į policijos automobilį: apie įtartinus manevrus kolegoms pranešė pareigūnas

2023-12-22 07:20

Girtas vairuotojas ne tik įkliuvo pareigūnams, bet ir bandė taranuoti policininkų automobilį.

Asociatyvi nuotr.
Asociatyvi nuotr. / Vytauto Liaudanskio nuotr.

Šis nuotykis, pasibaigęs be aukų, trečiadienį vakare, po 19 val., įvyko Melnragėje, Smilgų gatvėje, kuri yra paralelinė su Molo ir Pamario gatvėmis.

Automobilio „Ford Fusion“ vairuotojo būklė sukėlė abejonių tuo metu ne tarnyboje buvusiam policininkui.

Audros gatvėje jis pamatė keistai važiuojantį automobilį ir įtaręs, kad jį vairuoja girtas asmuo, pranešė apie tai pagalbos telefonu. Policininkas nurodė, kur ši mašina važiuoja.

Miesto gatvėse dirbęs policijos pareigūnų ekipažas labai greitai atvyko į Melnragę. Ekipažo nariams teko pavažinėti pajūrio gatvelėmis, kol Smilgų gatvėje pamatė įtarimų sukėlusį automobilį, atvažiuojantį priešais.

Pareigūnai sustojo, įjungė švyturėlius ir per garsiakalbį pareikalavo sustabdyti mašiną.

„Ford Fusion“ stabtelėjo, bet netrukus vėl pradėjo judėti ir atsitrenkė į tarnybinį policijos automobilį. Smūgis nebuvo stiprus, šio incidento metu pareigūnų „Volkswagen Cady“ apgadintas nežymiai.

Tokio 34 metų vairuotojo elgesio priežastis paaiškėjo, vos pareigūnai patikrino jo blaivumą. Matuoklis parodė 2,21 prom., o tai yra vidutinis girtumo laipsnis. Be to, šis vyras neturėjo teisės vairuoti.

Policininkai sulaikė girtą vairuotoją ir uždarė jį į areštinę.

Jam gresia baudžiamoji atsakomybė pagal du straipsnius: girto vairavimą bei nepaklusimą teisėtiems pareigūnų reikalavimams, o gal dar ir girto asmens sukeltą eismo įvykį.

Toks nuotykis gali smarkiai apkartinti šios istorijos veikėjo šventinę nuotaiką. Jam bus skirtos piniginės baudos ir atimtas automobilis.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų