Pereiti į pagrindinį turinį

Gerai, kad nubaudė

Perskaičiau A. Aleksėjūnaitės straipsnį „Kirų mylėtojai – bauda“ („Klaipėda“, 2024 07 03). Gerai, kad nubaudė moterį. Nereikia lesinti laukinių paukščių – nei kirų, nei gulbių, nei ančių. Moteris nesuprato, kad daro ne gerą, o labai blogą darbą. Paukščiams vasarą susirasti maisto nesudėtinga, be to, jei patys to nedarys, pražus. O ir parodykite žmogų, kuriam patiktų, kad jo kieme nuolatos skraidytų ir langus dergtų paukščiai? Negana to, jie ir jauniklių atsivestų, tad būtų visa puokštė problemų.

Gintarė

Pagalba nežinantiems

Užsienyje atėjus į bažnyčią žmonės randa lankstinukų, kuriuose yra nurodyta, kada stotis, kada sėstis ar klauptis. Dar ir giesmynus kiekvienas įėjęs gauna. Labai paprasta. Norėčiau kreiptis į Klaipėdos kunigus ir jiems pasiūlyti šią idėją. Žmonės, kurie į bažnyčią ateina tik per šventes, tikrai nežino, kada ką daryti, tad jiems toks lankstinukas praverstų. Be to, per pamokslus siūlyčiau mažiau filosofuoti, daugiau duoti realių pavyzdžių iš gyvenimo.

Skaitytoja

Gėlių reikia ir kitur

Norėčiau padėkoti už gražiai apsodintas gėles žiedinėje sankryžoje link senamiesčio ir paprašyti, kad taip gražiai apsodintos gėlės būtų ir kitose Klaipėdos vietose. Šioje žiedinėje sankryžoje matyti įvairios gėlės ir jų daug, o kitur pasodinta tik viena kita. Apskritai manau, kad ne tik miesto centrą reikia puošti. Žmonės gyvena ir pietinėje miesto dalyje. Ten šių gyvų puošmenų yra, bet galėtų būti dar daugiau.

Valia

Kas tokie gaišino laiką?

Gerai, kad pagaliau pradėta iš esmės tvarkyti Atgimimo aikštė. Šitiek metų ji darė gėdą Klaipėdai, bet tas miesto prestižas anksčiau, matyt, nelabai kam ir terūpėjo. Atsirado anksčiau ir mitinguojančiųjų prieš požeminę mašinų aikštelę. Visi tie žmonės gaišino laiką, o dabar pagaliau reikalai pajudėjo. Įdomu, ar tų triukšmadarių ir visokių niekadėjų visuomenininkų dabar negraužia sąžinė?

Rimantas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų