Pereiti į pagrindinį turinį

Kur įspėjimai apie remontą?

Noriu pasipiktinti dėl įmonės, kuri uždarė Rimkų pervažą ir nenurodė jokių apie tai įspėjančių ženklų. Klausimas jiems – kodėl? Tik atvažiavęs pamatai, kad uždaryta, ir taip ne pirmą kartą. Negana to, visur pavėlavau. Gerai tiems, kurie matė informaciją socialiniuose tinkluose ar kitur, bet pati įmonė, visų pirma, ne internete, o kelyje turėtų pastatyti ženklus apie vykdomus darbus.

Vėluojantis į darbą

Muzika pakerėjo

Noriu padėkoti organizatoriams už nuostabų Džiazo festivalį. Labai patiko. Kadangi atvykau su drauge anksti, radome vietą, kur atsisėsti. O muzika, kurią išgirdome, tiesiog sužavėjo. Ypač patiko atlikėjas iš Italijos. Sėdėjome ir jautėmės kaip kine. Nuostabūs žmonės, balsai, akimirkos. Ačiū.

Sonata

Kur buvo paauglių tėvai?

Šokiravo žinia apie vyrą, kuris nuskendo gelbėdamas dvi paaugles. Pirmiausia, ką ten veikė tokį ankstų rytą dvi merginos be savo tėvų? Kadangi pati tą rytą buvau paplūdimyje, galiu patvirtinti, kad gelbėtojai apie pavojų jūroje įspėjo, kabėjo ir vėliavos. Tad kodėl paauglės ignoravo gelbėtojus? O vyras pasielgė taip, kaip pasielgtų bet kuris. Pamatai žmogų, puoli padėti. Tačiau labai gaila, kad viskas baigėsi tragiškai. Manau, kad mergaičių tėvai turėtų prisidėti prie laidojimo išlaidų.

Beatričė

Fontano taisyti neverta

Danės skvere naujojo fontano nebereikia taisyti. Tiek praėjusį savaitgalį, tiek ir anksčiau ten vyko puikūs renginiai. Veikiausiai svečiai nė nežino, kad toje vietoje dar pernai veikė fontanas. Jo nėra ir netrūksta. Tad siūlyčiau nešvaistyti pinigų jo taisymui, užteks įrengti daugiau suoliukų, bus kaip normaliame parke.

Jurgis

Kenčia ir gyvūnai

Kodėl į renginius žmonės tempiasi augintinius? Vargšai stresuoja, o jų šeimininkai mėgaujasi trankia muzika ir kepta duona su sūriu. Taip pat nesuprantu, kodėl reikia vestis šunis į parduotuvę ir palikti juos lauke, kai svilina 30 laipsnių karštis?

Skaitytojas

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų