Baisūs laikai atėjo – žmonėms tenka plauti rankas, gaminti valgį, žaisti su vaikais. Dar truputį ir skaitysime knygas!
Skelbimas internete
Skubiai! Vyras, turintis kruopų ir makaronų atsargų, susipažins su moterimi, turinčia cukraus ir tualetinio popieriaus.
Sustabdė mūsų tempą
Nejaugi atėjo pasaulio atostogos? Pagaliau nežinomos jėgos sustabdė mūsų iki beprotybės įsibėgėjusį gyvenimo traukinį. Patys sustabdyti mes jau nebesugebėjome. Pasipuošę savo svarbiomis karūnomis, inkrustavę į jas ego, savanaudiškumą, nejautrumą, skrodėme pasaulį, pamiršę viską. Pamiršę net kaip save patį saugoti. Pametėme vertybes. O dabar būsime budinami. Iki tol, kol pabusime.
Kol būsite karantine
Garsusis kovotojas Sergejus Maslobojevas siūlo pasigaminti spagečius su česnakinėmis krevetėmis ir grietinėlės padažu.
Dviem porcijoms reikia: 200 g spagečių, 200 g krevečių (tinka ir šaldytos), 200 ml grietinėlės, 4 pomidorų, 2 svogūnų, 1 šaukšto alyvuogių aliejaus, 2 česnako skiltelių, 1 šaukštelio provanso žolelių (arba džiovinto čiobrelio, arba raudonėlio), pagal skonį druskos ir pipirų.
Paruošimo būdas: jei krevetės šaldytos, jas atitirpinkite, spagečius išvirkite pagal instrukciją ant pakuotės, susmulkinkite česnakus, svogūnus, pomidorus. Keptuvėje įkaitinkite aliejų, sudėkite smulkiai kapotas česnako skilteles ir pakepkite apie pusę minutės, kol pasklis malonus kvapas. Sudėkite smulkintus svogūnus ir dar pakepinkite. Sudėkite pjaustytus pomidorus. Po to sudėkite krevetes ir labai trumpai apkepkite. Pagardinkite pipirais. Supilkite grietinėlę, suberkite provanso žoleles, druskos. Troškinkite ant vidutinės ugnies, kol padažas truputį sutirštės.
Į lėkštę dėkite spagečius. Ant jų – krevečių ir grietinėlės padažą.
Galima dar papuošti žalumynais, pabarstyti smulkintais riešutais ar tarkuotu kietuoju sūriu.
Linksmieji tirščiai
Chuckas Norrisas užsikrėtė virusu. COVID-19 buvo uždarytas karantinui.
Naujausi komentarai