Pereiti į pagrindinį turinį

D.Blattas: dabar visi turi lygias galimybes laimėti

2011-09-14 21:04
D.Blattas: dabar visi turi lygias galimybes laimėti
D.Blattas: dabar visi turi lygias galimybes laimėti / Vytauto Petriko nuotr.

Rusijos nacionalinės komandos treneris D.Blattas pasidalino savo nuomonėmis apie artėjantį susitikimą su Serbija ir apie Europos krepšinio čempionato ketvirtfinalį.

„Dabar visos aštuonios komandos yra tokioje pačioje situacijoje. Ar anksčiau laimėjai, ar pralaimėjai dabar neturi jokios reikšmės. Turnyras, sakyčiau, prasideda iš naujo. Ketvirtfinalis - labai svarbus,“- svarstė Rusijos komandą treniruojantis amerikietis.

„Tai, kad Rusijos komanda žengia be pralaimėjimų... Žinoma, tai yra svarbu, nes toks mūsų žaidimas tik įrodo, kad esame tinkamame kelyje ir vasarą dirbome sėkmingai,“- kalbėjo treneris.

D.Blattas sakė, kad tiek Rusijos, tiek Serbijos komandos turi lygias galimybes laimėti rytojaus rungtynėse. „Neabejoju, kad ketvirtfinalyje parodysime stiprią motyvaciją ir norą laimėti. Bet ar to užteks? Reikia taip pat puikiai gintis, kaip ir praėjusiose rungtynėse. Tiesa, net ir gerai ginantis pergalė nėra garantuota, bet tai mūsų šansus padidina,“- apie Rusijos komandos žaidimą ketvirtfinalyje kalbėjo D.Blattas.

„Didžiausia serbų stiprybė, kad žaisti pavojingai gali kone kiekvienas žaidėjas, o jų atsarginių žaidėjų suolelis yra ilgas, todėl gintis jų priešininkams tikrai sunku. Be to komanda labai susižaidusi. Tokios sudėties jie žaidžia jau nebe pirmus metus,“- ketvirtadienio priešininkus analizavo D.Blattas.

Aptardamas Rusijos nacionalinės rinktinės sudėtį, D.Blattas pabrėžė, kad jo vadovaujamoje komandoje yra aukštų žaidėjų, kurie žaidžia pakankamai profesionaliai, kad galėtų pasipriešinit serbams. „Serbų visiškai sustabdyti neįmanoma, bet mes stengsimės juos sulaikyti, kad nepademonstruotų superkrepšinio, kaip prieš du metus Lenkijoje,“- kalbėjo Rusijos treneris.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų