Pereiti į pagrindinį turinį

N.Batumas: laukia sunkios rungtynės su Lietuvos komanda

N.Batumas: laukia sunkios rungtynės su Lietuvos komanda
N.Batumas: laukia sunkios rungtynės su Lietuvos komanda / Gedimino Bartuškos nuotr.

Prancūzijos nacionalinė komanda Europos čempionate Lietuvoje kol kas nesustabdoma. Vincento Collet auklėtiniai laimėjo visas šešerias Senojo žemyno pirmenybių rungtynes.

Tiesa, nors dar nesuklupę, Prancūzijos krepšininkai nenuvertina kitų priešininkų ir neužriečia nosies. Apie atsipalaidavimą ženklų nebuvimą kalbėjo geriausias rezultatyviausio prancūzų žaidėjo Tony Parkerio talkininkas Nicolas Batumas.

„Laimėjome keletą labai sunkių ir atkaklių rungtynių, tačiau negalime kaskart tikėtis, kad mačų pabaigose taip seksis ir kituose susitikimuose. Turime išlikti susikoncentravę, kautis, kaip ir kiekvienose rungtynėse. Svarbu, kad nejaučiame pernelyg didelio pasitikėjimo savo jėgomis“, - portalo Krepsinis.net korespondentui sakė N.Batumas.

- Su kiekvienais metais atrodote vis solidesnis žaidėjas. Kodėl?

- Tai dėl patirties įgijimo. Taip pat nuolat sunkiai dirbu, treniruojuosi ir stengiuosi tobulėti.

- Kaip jaučiatės žaisdami kartu su Noah?

- Be abejonės, tai puikus žaidėjas. Jis puikiai kovoja dėl kamuolių, moką įaudrinti sirgalius. Aikštėje jis kovoja negailėdamas jėgų. Tai puikus Prancūzijos rinktinės papildymas.

- Ar neatrodo, kad atmosfera Prancūzijos rinktinėje šiuo metu yra bene geriausia per pastaruosius metus ir tai gali padėti pasiekti aukščiausią tikslą?

- Turime dvylika puikių vyrukų, žinančių savo vaidmenį komandoje. Todėl mes ir laimime.

- Ką galite pasakyti apie būsimą dvikovą su Lietuva?

- Laukia labai sunkios rungtynės. Teks rungtyniauti pilnoje arenoje, kurios sirgaliai palaiko šeimininkus. Tiesa, jau patekome į ketvirtfinalį, todėl nejausime didelio spaudimo. Jei būtume pralaimėję turkams, mūsų lauktų labai rimti varžovai - ispanai ir lietuviai. Tuomet situacija būtų labai komplikuota.

- Ar nejaučiate nuovargio?

- Nė kiek. Esu dar jaunas, todėl kaskart aikštėje šoku kiek įmanoma aukščiau ir bėgu kaip sugebu greičiau. Tikrai nesu pavargęs (juokiasi).

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų