Pereiti į pagrindinį turinį

Pagrindinė Rusijos užduotis - sustabdyti T.Parkerį

2011-09-16 17:51
Pagrindinė Rusijos užduotis - sustabdyti T.Parkerį
Pagrindinė Rusijos užduotis - sustabdyti T.Parkerį / Gedimino Bartuškos nuotr.

Iškovoti galimybę siekti medalių šiandien Europos krepšinio čempionate stengsis Rusijos ir Prancūzijos komandos. Pireš atsakingas šio vakaro rungtynes Rusijos komandos treneris D.Blattas teigė, kad komandos laukia rimtas priešininkas.

„Stengsimės iš visų jėgų pasiruošti rungtynėms ir patekti į pusfinalį. Prancūzijos komandoje labai atletiški žaidėjai visose pozicijose ir fantastiškas įžaidėjas Tonis Parkeris. “Les blues„ turi ir aukštų žaidėjų, kurie puikia išnaudoja savo duomenis - sėkmingai žaidžia nugara į krepšį. Mūsų laukia labai sunkios varžybos. Bet kas sakė, kad bus lengva?“- mintimis prieš šios dienas varžybas dalijosi Rusijos komandos strategas.

Tuo metu vienas Rusijos komandos krepšininkų Timofėjus Mozgovas tvirtino, kad svarbiausia sustabdyti T.Parkerį. „Prancūzai labai atletiška komanda. Visas keturiasdešimt minučių jie bėgios, puikiai ginsis. Žinoma, komandos lyderis T.Parkeris. Jo nežmoniškas greitis ir talentas. Svarbiausia - jį sustabdyti. Galvosime, ką su juo daryti,“- sakė T.Mozgovas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų