Pereiti į pagrindinį turinį

Akmenės policija peršovė nuo jų bėgusio neblaivaus vairuotojo mašinos padangas

2015-03-11 08:53 diena.lt inf.
Vytauto Liaudanskio nuotr.

Akmenės rajone policija gaudė nuo jų sprukusį neblaivų automobilio vairuotoją. Įvykio metu buvo peršautos pažeidėjo automobilio padangos.

Kaip pranešė Policijos departamentas, incidentas įvyko trečiadienio naktį apie 0 val. 15 min. Ventos kaime.

Akmenės rajono policijos komisariato pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „Jeep Cherokee“. Vairuotojas Ventos kaime, Ventos ir Tilto gatvių sankryžoje nuvažiavo nuo kelio į pievą. Policijos pareigūnams tarnybiniu automobiliu „Škoda Octavia“ užtvėrus kelią, pažeidėjas jį tyčia taranavo.

Automobiliui „Jeep Cherokee“ besišalinant iš įvykio vietos, Akmenės rajono policijos komisariato Viešosios policijos skyriaus Patrulių būrio pareigūnas iššovė iš tarnybinio pistoleto į nuvažiuojantį automobilį. Įvykio metu buvo peršauta automobilio kairės pusės priekinė ir galinė padangos.

Automobilis „Jeep Cherokee“ už 780 metrų nuo įvykio vietos rastas Akmenės rajone, Žerkščių kaime, Plento gatvėje, įvažiavęs į sodybos gyvatvorę. Sulaikytas iš įvykio vietos bandantis pasišalinti neblaivus (1,85 promilių alkoholio) 38-erių metų vyras, jis uždarytas į ilgalaikio sulaikymo patalpą.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų