Quantcast

Išgertuvės su teistais asmenimis prokurorui gali kainuoti karjerą?

  • Teksto dydis:

Generalinė prokurorė Nida Grunskienė pradėjo tarnybinį patikrinimą su dviem teistais asmenimis girtavusio prokuroro atžvilgiu.

Pirminiais duomenimis, šių metų gegužę privataus būsto adresu iškviesti policijos pareigūnai aptiko pastate keturis stipriai apgirtusius pilnamečius asmenis.

Tarp jų buvo vienos apygardos prokuratūros prokuroras bei du ne kartą teisti asmenys, trečiadienį pranešė Generalinė prokuratūra.

Nors įvykio vietoje policijos pareigūnams nekilo įtarimų dėl nusikalstamų veikų, netrukus vienas iš dalyvavusių išgertuvėse asmenų kreipėsi į policiją su pareiškimu. Ikiteisminis tyrimas nebuvo pradėtas, nes po patikrinimo konstatuota, kad nusikalstama veika nebuvo padaryta, o pareiškimą pateikęs asmuo jį atsiėmė paaiškinęs, kad pretenzijų niekam neturi.

Įvertinusi, kad tiek įvykio aplinkybės, tiek susijęs atsisakymas pradėti ikiteisminį tyrimą privalo būti išsamiai patikrinti bei objektyviai įvertinti, generalinė prokurorė nedelsiant pradėjo tarnybinį patikrinimą, teigiama pranešime.

Patikrinimą atliks Generalinės prokuratūros Vidaus tyrimų skyrius.

Jeigu atliekant tarnybinį patikrinimą būtų nustatyti galimai padarytos nusikalstamos veikos požymiai, bus pradėtas ir ikiteisminis tyrimas.

Pranešime konkretus prokuroras nėra įvardijamas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
СКАЖИ КТО ТВОЙ ДРУГ СКАЖУ КТО ТЫ....

Nebūk paikas, prokurore:

Nebūk paikas, prokurore: portretas
Staigiai stok į konservatorių partiją - būsi išteisintas ir nekaltas kaip kūdikis.

Anonimas

Anonimas portretas
O jei teistas yra už " gerus " darbus , kaip sostinės eks - meras :) Tada galima ir padoru ?
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių