Pereiti į pagrindinį turinį

Bienalė „Textile 09“ siūlo edukacines programas

2009-10-01 20:35
Bienalė „Textile 09“ siūlo edukacines programas
Bienalė „Textile 09“ siūlo edukacines programas / Tomo Raginos nuotr. Siūlo: vienoje edukacinių programų japonė Kakuko Ishii moko tradicinės japonų pynimo technikos – mizuhikio.

Kauno meno bienalė „Textile 09“ kviečia į edukacinę programą „Traukinys B“ - gyvai bendrauti su menininkais, prisijungti prie diskusijų, dalyvauti bendrame kūrybiniame procese.

Edukacinėje programoje „Traukinys B“ kiekvienas galės atsiverti naujai patirčiai, įsitraukti į gyvą meninį procesą bei kartu su bienalės dalyviais megzti naujus socialinius tinklus, jungiančius menininkus ir visuomenę, muziejus ir šeimas, meno ekspertus ir meno mėgėjus.

„TRAUKINYS B“ susideda iš ŠEIMOS SAVAITGALIŲ („Menininkų dirbtuvės“, „Meno labirintas“, „Kelionės dienoraštis“), SPECIALIŲJŲ TURŲ („Kitas žvilgsnis“, „Gyvas kontaktas“) ir KRITINĖS REFLEKSIJOS („Debatai“, „Paskaitos“, „Terminus/Galutinė stotelė“). Edukacinė programa atvira šeimoms, studentams, vaikams - visiems jau pažįstantiems ar norintiems pažinti tekstilę, tarpdisciplininius menus, pasinerti į gyvą kūrybinį procesą ar tiesiog pabendrauti, smagiai paįvairinti laisvalaikį netikėtais atradimais.

Jau šį savaitgalį, spalio 3-4 dienomis atidaromos „Menininkų dirbtuvės“ (vyks spalio mėnesį). Į interaktyvų kūrybinį procesą kviečia savo projektus pristatinėsiantys parodos projektų autoriai. Edukaciniai užsiėmimai su menininkais vyks savaitgaliais (spalio 3-4, 10-11, 17-18 ir 24-25 d.) nuo 11 iki 16 val.

Spalio 3-4 dienomis nuo 11 val. Kauno paveikslų galerijoje Kakuko Ishii (Japonija) MIZUHIKI DIRBTUVĖSE tradicinės japonų technikos būdu kartu su lankytojais formuos pluoštus, kuriuos vėliau sujungs į meno objektus.

Platesnė informacija ir renginių tvarkaraštis - www.bienale.lt.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų