Pereiti į pagrindinį turinį

Grupė „ŽAS“ vėl sudrebins Londono sceną

2011-05-04 13:30
Grupė „ŽAS“ vėl sudrebins Londono sceną
Grupė „ŽAS“ vėl sudrebins Londono sceną / Gedimino Bartuškos nuotr.

Gegužės 7 dieną, šeštadienį, „Stratford Town Hall“ Londono lietuvaičiams koncertuos grupė „ŽAS”.

Koncerto metu pasirodymą surengs ir šiuo metu Londone gyvenanti, buvusios grupės „Mango“ narė Viktorija Perminaitė.

Po šešerių metų pertraukos vėl į Londoną koncertuoti atvykstantys grupės „ŽAS“ nariai ketina ne tik sudrebinti D. Britanijos sostinės sceną, bet ir apsilankyti futbolo varžybose.

„Buvo laikas kai Londone tikrai būdavome dažnai – koncertuodavom, linksmindavomės, stebėdavom futbolo varžybas. Bet prieš kelias dienas paskaičiavome, kad paskutini kartą lankėmės NET prieš 6 metus. Tikrai senokai“, - sako grupės narys Linas Zareckas Choras ir patikina, kad energija trykštantys atlikėjai lietuvaičiams ketina surengti grandiozinį šou.

Koncertuoti į Londoną „ŽAS“ vyksta su muzikantų grupe. „Šiuo metu grupėje yra šeši žmonės. Super chebra, geriausi muzikantai Lietuvoje. Kartu grojame jau 5 metus. Beje šį kartą kaip ir pasaulio mega žvaigždės atvykstame su savo virėju, Bilu, kuris turi net savo TV šou“, - juokauja Choras.

Pasak jo, į koncertą atėje tautiečiai ir jų draugai kitataučiai tikrai „turės gerą laiką“. Skambės ne tik hitais tapusios grupės „ŽAS“ dainos, bet ir nauji kūriniai. „Žinoma sugrosime hitus - kaip mes be „Po stikliuką“? Čia tas pats kas Metallica be „Seek & Destroy“. Bus ir „Man gerai“, bet ta versiją, kuri skambėjo albume „Dozė“. Beje, daina „Myliu Kiną“ gyvai skamba visai kitaip, nei visi įpratę ją girdėti. Daug kam bus netikėta“, - teigia Choras.

Daug draugų Londone turintys grupės nariai tikisi, kad spės su visais pabendrauti koncerto metu, o po renginio žada aplankyti futbolo rungtynes. „Mus tikrai galima bus sutikti WestHam United futbolo varžybose. Tame stadione dar nebuvom“.

Koncertą organizuoja tarptautinė renginių agentūra „Events For You”, įsikūrusi D. Britanijoje. Agentūra organizuoja pasaulinės šlovės susilaukusių grupių pasirodymus ir muzikinius projektus Europoje ir Artimuosiuose Rytuose.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų