Pereiti į pagrindinį turinį

Supermenas ir Betmanas suvienys jėgas naujam filmui

2013-07-21 12:40
Shutterstock nuotr.

Supermenas ir Betmenas turi suvienyti jėgas naujame filme, šeštadienį paskelbė jo režisierius ir šiemetinio blokbasterio "Žmogus iš plieno“ studija.

Filmą režisuos Zackas Snyderis, plačiai giriamas už Spermeno franšizės praėjusio mėnesio tęsinį, kurio pagrindiniame vaidmenyje puikiai pasirodė britas Henry Cavilas.

Kas vaidins Betmeną, dar neaišku, nes Christianas Bale‘as sakė, kad padžiovė savo peleriną po trečios ir paskutinės, praėjusiais metais pasirodžiusios „Tamsos riterio“ dalies.

Dviejų superherojų juosta gali būti laikoma „Warner Bros“ bandymu pakartoti rekordinę praėjusių metų megahito "Keršytojai“ , kuriame vaidina „Marvel“ herojai, sėkmę.

„DC Entertainment“ bosė Diane Nelson pridūrė: "Supermenas ir Betmenas drauge didžiajame ekrane yra išsipildžiusi DC gerbėjų svajonė“.

Naujosios juostos filmavimas turi prasidėti kitais metais, o išleisti ją planuojama 2015 metų viduryje.

"Žmogus iš plieno“ sulaukė didelės komercinės sėkmės ir nuo demonstravimo pradžios praėjusį mėnesį jau uždirbo daugiau kaip 600 mln. dolerių. "Tamsos riterio sugrįžimas“ (The Dark Knight Rises) pernai uždirbo daugiau kaip 1 mlrd. dolerių.

"Keršytojai“ pagal „Marvel“ komiksus apie Geležinį žmogų, Torą, Kapitoną Ameriką ir Halką visame pasaulyje uždirbo 1,5 mlrd. dolerių „Warner“ konkurentams „Disney“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų