Pereiti į pagrindinį turinį

Amžius – ne riba: 66-erių Madonna fotosesijoje nepasikuklino

2024-08-24 15:45 diena.lt inf.

Popmuzikos ikona Madonna, visada išsiskirianti drąsa ir kūrybiškumu, dar kartą nustebino pasaulį įspūdinga gimtadienine fotosesija. Pasiekusi neįtikėtinas karjeros aukštumas, rugpjūčio 16 d. gimimo dieną mininti atlikėja sužavėjo gerbėjus provokuojančiais kadrais, kurie simboliškai atspindi moters unikalią charizmą.

Scanpix nuotr.

Amerikiečių dainininkė per savo 66-ąjį gimtadienį socialiniame tinkle „Instagram“ pasidalijo gundančiomis nuotraukomis, kuriose pozuoja su apatinio trikotažo įkvėptais įvaizdžiais, skelbia naujienų portalas „Pagesix“.

„Grįžau į Italiją. Su gimimo diena mane“, – rašė Madonna.

Įspūdingą aprangą kūrė „Dolce & Gabbana“ mados namai.

Nuotraukose dainininkė vilkėjo rausvos spalvos korsetą su kaspinais, o prie „Dolce & Gabbana“ apatinio trikotažo priderino atitinkamus diržus ir permatomas pirštines.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Be to, popžvaigždė fotosesijoje buvo pasipuošusi perlų karoliais bei auskarais, kurie buvo itin populiarūs 8-ajame dešimtmetyje.

Vėliau jubiliatė tapo gote – ji įsiamžino nuotraukose vilkėdama juodą nėriniuotą suknelę, kryžiaus pakabuką ir tinklines pėdkelnes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

„Nepadorioje“ fotosesijoje Madonna pozavo su dvynėmis dukromis Estere ir Stella, kurioms savaitgalį sukako 12 metų, skelbia portalas „Pagesix“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų