„Seniai nešiojausi norą, kad legendiniai tortai, tokie, kurių receptai dažniausiai yra slapti ir perduodami tik iš lūpų į lūpas, karta iš kartos, pagaliau būtų atskleisti ir atkeliautų į visų mūsų namus. Taip šiais metais laidoje atsirado nauja smagi rubrika „Mano firminis tortas“, į kurią sukvietėm įdomiausių tortų ir kitų saldžių kepinių receptų autorius iš visos Lietuvos, – pasakoja laidos vedėja, profesionali kulinarė ir knygų autorė Beata Nicholson, – Pasirodo, įspūdingų, savo istoriją turinčių tortų ir saldumynų yra gyva galybė!“
Kone nacionaliniu projektu tapsiančios rubrikos „Mano firminis tortas“ herojai – vyrai ir moterys, kai kurie jau žinomi ir matyti TV ekrane, kiti – pirmą kartą atsidūrę prieš televizijos kameras. Visus juos vienija ypatingi, firminiai tortai ir kiti kepiniai, kurių receptą jie tobulino dešimtis, jei ne šimtus kartų, o jų ištobulintų kepinių visada laukia giminės, šeimos, draugai.
„Tikiu, kad tarp mano laidos žiūrovų atsiras tokių, kurie imsis šio tortų iššūkio ir patys namie pabandys iškepti visus rubrikos „Mano firminis tortas“ kepinius. Labai lauksiu žinių, jei tokių žmonių atsiras!”, – juokiasi Beata. Dar viena laidos naujovė – virtuvės patarimų rubrika „Šeimininkės užrašai“, kurioje Beata parodys, kaip lengvai išspręsti visiems aktualius virtuvės klausimus. Neiškyla tešla? Plyšta lietiniai? O gal nebenorite verkti pjaustydami svogūną – jums šiuos virtuvės iššūkius padės įveikti Beata.
Atsinaujinusą laidą „Beatos virtuvė“ LRT žiūrovai matys jau šį penktadienį, rugsėjo 7 d. 19.30 val. per LRT TELEVIZIJĄ ir portale LRT.lt. Pirmosios laidos pašnekovas – dainininkas Saulius Prūsaitis, o rubrikoje „Mano firminis tortas“ žiūrovų lauks pagal ypatingą tarpukario receptą keptas tortų karalius – „Napoleonas“.
Naujausi komentarai