Pereiti į pagrindinį turinį

Buvusio JK premjero žmona laukiasi trečio vaiko: tai bus aštunta B. Johnsono atžala

Buvusio Didžiosios Britanijos ministro pirmininko  Boriso Johnsono žmona Carrie užsiminė, kad jų šeima jau visai netrukus pasipildys nauju nariu. Savo instagramo paskyroje ji įkėlė kelias nuotraukas, kuriose akivaizdžiai matomas nėščios moters pilvukas.

Vienoje iš nuotraukų Carrie ant rankų laiko pusantrų metukų dukrelę Romy, o kitoje  ji vaikšto su vaikais vilkėdama trumpą suknelę. Kadre matyti ir vyriausiasis poros vaikas, trejų metų Vilfredas, kuris labai panašus į savo garsųjį tėvą. Trečioje nuotraukoje mažoji Romy vilki rausvą suknelę. Yra manančių, kad  galbūt Carrie, paskelbusi nuotrauką, kurioje matosi tik dukra, tokiu būdu užsiminė apie įsčiose esančio vaiko lytį.

„Liko nedaug. Ačiū, mielas @romybecker.photographer, už kelias ramybės akimirkas prieš prasidedant tikroms linksmybėms“, – prie nuotraukų  parašė B. Johnson žmona.

Instagramo nuotr. 

Užsienio žiniasklaidos atstovai pastebi, kad Carrie tradiciškai nerodo savo vaikų veidų, fotografuoja juos iš šono arba nugaros. Taip bandydama apsaugoti mažylius nuo smalsių  žvilgsnių.

Tai bus trečiasis Carrie ir aštuntasis B. Johnson vaikas.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų