Pereiti į pagrindinį turinį

Į konfliktą įsivėlusio D. Gutauskienės-Laisvos vyro leksika šokiravo daugelį

2018-05-01 13:30
DMN inf.

Viešojoje erdvėje jau kurį laiką netyla kalbos, kad dainininkė Donata Gutauskienė-Laisva vienoje iš Londono kavinių patyrė apgaulę.

Donata Gutauskienė-Laisva(kairėje)
Donata Gutauskienė-Laisva(kairėje) / "Facebook" nuotr.

Žinoma Lietuvoje moteris sutiko koncertuoti lietuvių įkurtoje kavinėje "Juoda balta". Tačiau, anot D. Gutauskienės, kavinės savininkė Džiuljeta P. jai už pasirodymą sumokėjo 120 svarų mažiau nei buvo sutarta.

Į šį konfliktą įsivėlė ir D. Gutauskienės- Laisvos vyras Rolandas. Jo ir kavinės vadovės susirašinėjimas paplito socialiniuose tinkluose. Labiausiai internautams užkliuvo, o kartu ir prajuokino R. Gutausko leksika.

Vyras prašo savininkės grąžinti Laisvai skolą ir siūlo likti draugais. "Ale, tu ir įdomi. Dėl 120 svarų pasigadinsim santykius...Juk aš atvažiavęs galiu apmyžti kiekvienam galvą. Aš sakau, Džiuljeta, tu neduok pinigų kitiems, bet tik ne Laisvai. Čia liečia mane", – su klaidomis ir ne itin maloniu tonu rašė Rolandas. Vyras atkreipė dėmesį, kad dainininkei iš savo kišenės teko susimokėti ir už taksi paslaugas.

Kavinės vadovė savo ruožtu tikino, kad atlikėjai sumokėjo visus pinigus, kiek tik surinko. Anot moters, ji stengėsi Laisvai padėti užsidirbti, tačiau mažesnę sumą teko atseikėti dėl surengto didelio Kastyčio Kerbedžio koncerto. 

Pati atlikėja siūlo lietuvių atlikėjams pasimokyti iš jos karščios patirties ir šioje kavinėje daugiau nebekoncertuoti. 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų