Pereiti į pagrindinį turinį

Du žinomi atlikėjai išsitrauks špagas: kviečia į „Šlagerių dvikovą“

2024-08-12 11:05 diena.lt inf.

Rugpjūčio 31 d., 19 val., Palangos koncertų salėje, du charizmatiški dainininkai – Liudas Mikalauskas ir Eugenijus Chrebtovas – pristatys itin šmaikščią, neįprastą ir išpuoselėtą programą pavadinimu „Šlagerių dvikova“. Išskirtiniai, įvairiapusiai, publikos ypač mėgstami atlikėjai susivienijo tam, kad savo ištikimiausius gerbėjus nukeltų į praeitį ir primintų jiems ryškiausius populiariosios klasikos kūrinius. Programa patiks įvairaus amžiaus klausytojams – nuo paties jauniausio iki vyriausio, meno mėgėjus priartins prie profesionalios muzikos, o tikrus muzikos gurmanus sužavės gaivališka energija ir nauju skambesiu.

Iš kairės: Eugenijus Chrebtovas ir Liudas Mikalauskas.
Iš kairės: Eugenijus Chrebtovas ir Liudas Mikalauskas. / L. Balandžio, G. Skaraitienės / BNS nuotr.

Šis koncertas bus puiki proga vienu metu išgirsti du skirtingus balsus ir pamatyti mylimus dainininkus vienoje scenoje. Ne vienus metus kartu muzikuojantys atlikėjai sukaupė ilgametę patirtį operos scenoje, yra parengę ne vieną vaidmenį, o greta to dalyvauja įvairiuose projektuose, koncertuoja kaip solistai ir ansamblių dalyviai su geriausiais šalies orkestrais ir chorais, reprezentuoja mūsų šalį užsienyje, pristato ryškiausius lietuviškus opusus.

L. Mikalauskas ir E. Chrebtovas savo koncertuose ypatingą dėmesį skiria publikai ir ją pavergia ne tik kokybišku dainavimu, bet ir betarpišku bendravimu. Ne išimtis bus ir šis koncertas, nes atlikėjai suteiks galimybę savo klausytojams pasijausti koncerto dalimi, įtrauks juos į puikiai pažįstamos muzikos pynę ir kvies muzikuoti kartu. Mylimų kompozitorių kūryba nukels renginio svečius į brandžiosios estrados laikus, kai žodis ir melodija leido pamilti dainą, legendos kūrė dainas, o dainos – legendas. Seniai girdėtos ir atliktos dainos skambės šiuolaikiškai ir su nauja energija, kurią dar labiau sustiprins ritmo grupė.

„Pažadame gaivų oro gūsį ir tikrą energijos užtaisą kiekvienam. Laikas prabėgs nepastebimai, o jūs išeisite įsikrovę pačių geriausių emocijų“, – sakė atlikėjai, su didžiausiu malonumu kviesdami į artėjantį koncertą.

Bilietus į koncertą galima įsigyti www.bilietai.lt.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų