Pereiti į pagrindinį turinį

G. Grigolaitytė-Vasha prabilo apie neapykantą, kurios sulaukė pasidalinusi žinia apie nėštumą

2024-09-30 16:26

„Kiek aš apie save visko girdėjusi: „kam tu įdomi, negraži, baisi, indėnas, mongolas, k**šė, durnė, beraštė, kas tie tavo tėvai, kas ta tavo mama, kam tu čia iš viso rodaisi...“, – tokius komentarus citavo Gabrielė Grigolaitytė-Vasha.

Pranešimo siuntėjų nuotr.

29-erių nuomonės formuotoja, garsios dainininkės ir verslininkės Viktorijos Mauručaitės dukra G. Grigolaitytė-Vasha labai atvira – kelerius metus ja niekas nesidomėjo, ir, rodos, buvo primiršę. Tačiau pakako pasidžiaugti pokyčiais asmeniniame gyvenime – nauja meile, nėštumu, sužadėtuvėmis, ir komentarų skiltyse portaluose ir socialiniuose tinkluose pasipylė bjaurūs komentarai. Tai pirmas dainininkės, beveik 100 tūkst. sekėjų vien socialiniame tinkle „Instagram“ turinčios Vashos interviu po kelerių metų tylos.

Pastarieji metai dainininkei – vieni įsimintiniausių gyvenime. Vasarą Italijoje ji susižadėjo su mylimuoju, sportininku Elvinu Navicku, gruodžio pradžioje švęs savo 30-ąjį jubiliejų, o po Naujųjų metų pasaulį turėtų išvysti antrasis jos vaikelis.

„Dukrytė planuota ir labai laukiama“ – pasakojo G. Grigolaitytė-Vasha, keliaudama į Kaune esančią vaikiškų prekių parduotuvę. Ji dar nespėjo supirkti kraitelio, todėl vaikštinėdama tarp modernių vežimėlių ir lentynų su drabužėliais, teigė, kad jau netrukus lentynas tiesiog šluosianti.

Tiesa, jos mylimojo ir sužadėtinio neišvysite. „Jis nemėgsta viešumo, ir visuomenės bei žiniasklaidos dėmesio nepageidauja“. G. Grigolaitytė-Vasha sako nesislapstanti, tačiau per daug savo antrosios pusės nedemonstruojanti, gerbdama mylimojo ir jo šeimos pasirinkimą nesiviešinti, nors kurį laiką antrą pusę slėpė sąmoningai.

Ką ji darė tuomet, kai po skyrybų su vyru bei dukters tėvu paniro į tokį savigraužos ir depresijos liūną, kad net iš lovos lipti nenorėjo? Kuo ją sužavėjo naujasis sužadėtinis ir būsimo vaikelio tėvas? Ir kodėl ji sako, kad šiandien sau yra pati svarbiausia?

Šį pirmadienio vakarą, gyvenimo būdo laidoje „Nuo... Iki...“, 20 val., per LNK.

Vashai meilė svarbiau nei pinigai:

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų