Pereiti į pagrindinį turinį

„Gazprom-media“ kuria TV serialą apie „J. Bideno nuotykius Rusijoje“

2024-08-28 09:55 diena.lt inf.

Serialo autoriai iš „Gazpromui“ priklausančio TV kanalo „TNT“ pranešė, kad tai bus komedija, kurioje pagrindiniu veikėju bus Rusijoje JAV prezidentas, rašo „The Moscow Times“.

Dmitrijus Diuževas
Dmitrijus Diuževas / TNT nuotr.

Pagal autorių sumanytą siužetą, Joe Bidenas, apsimetęs kitu žmogumi, atvyksta į Rusiją išsiaiškinti „kodėl neveikia sankcijos“, tačiau jau pirmą dieną pameta dokumentus ir įstringa pas „rusų patriotą“, tipiniame sovietiniame daugiabutyje. JAV prezidentui tenka įsidarbinti anglų kalbos mokytoju, kad sutaupytų pinigų naujiems dokumentams, o „žiopli“ amerikiečių žvalgybos agentai į JAV pargabena ne J. Bideną, o labai į jį panašų pensininką rusą.

JAV prezidento vaidmenį atliks rusų aktorius Dmitrijus Diuževas, pagarsėjęs dešimto dešimtmečio serialuose ir filmuose apie banditus. Jis atvirai palaiko agresiją prieš Ukrainą ir dažnai pasirodo ją palaikančiuose renginiuose.

Jo paties žodžiais, serialas bus „geraširdiška, gyvenimiška ir juokinga istorija“. Tuo metu serialo prodiuseriai teigė, kad norėjo „kitaip“ pažvelgti į JAV ir Rusijos santykius. Serialas vadinsis „Gudbai“.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų