Pereiti į pagrindinį turinį

Į jūra išplaukė „sausainiu“ – grįžo jūrininke

2013-06-15 16:13
Į jūra išplaukė „sausainiu“ – grįžo jūrininke
Į jūra išplaukė „sausainiu“ – grįžo jūrininke / DMN nuotr.

Ekologiškesnių kelionių kaip uostamiestyje sunku ir įsivaizduoti: jachta skrodžiant marių ar jūros bangas tyras oras garantuotas. Greitai švaresniu oru bus galima kvėpuoti ir sausumoje.

Jau tapo gražia tradicija, jog kiekvieną sekmadienį prie televizijos ekranų žiūrovus kviečia laida „Lietuva – jūrinė valstybė“.

Birželio 16-ąją laidos kapitonas Henrikas ir vietoje nenustygstanti Giedrė klaipėdiečius ir miesto svečius patikins, jog uostamiesčio viešasis transportas yra ne tik patogus ir saugus, tačiau ir ekologiškas. Neseniai Klaipėdos kelius pradėję puošti naujutėlaičiai autobusai liudija, jog miestas keičiasi, auga, o ir šiuolaikinės transporto priemonės yra kur kas kokybiškesnės bei modernesnės. Laidos viešnia bandys įtikinti Henriką, jog naujieji kelių laineriai pasirinkti tik dėl mažesnės oro taršos mieste. Bet ar tai vienintelė priežastis?

Taip pat laidoje dar vieną siužetą pristatys Giedrė. Palikusi Henriką ir toliau važinėtis ekologiškais autobusais, Giedrė ners į plačiuosius vandenis – plauks į jūrą buriuoti. Deja, naujutėlaitėje jachtoje „Gosail.lt Audenis“.

Giedrei pasideginti ant denio nepasiseks – įšventinta į kapitono padėjėjos pareigas žavioji laidos vedėja išmoks ne tik pakelti ir nuleisti bures, bet ir valdys laivą. Laidos pabaigoje pamatysite, ar į jūrą „sausainiu“ išplaukusi Giedrė grįš tikra jūrininke.

Nepamirštamų ir stebinančių akimirkų dovanojanti laida „Lietuva – jūrinė valstybė“ – jau šį sekmadienį, birželio 16-ąją, 16.45 val. per Lietuvos televiziją.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų