Pereiti į pagrindinį turinį

Odilija: televizija yra svarbiausias pasaulio organas

2016-08-03 12:50 diena.lt inf.

20-metė Odilija Murauskaitė svajoja apie darbą televizijoje bei džiaugiasi, kad buvo atrinkta tarp 16 merginų, pretenduojančių tapti naująja Tomo Ališausko partnere laidoje KK2.

LNK archyvo nuotr.

Odilija savo gyvenimą sieja su pramogų pasauliu bei teigia, kad televizija yra svarbiausia pramogų pasaulio dalis.

„Mano visi tikslai siejasi su pramogų pasauliu, o televizija yra svarbiausias šio pasaulio organas, tad vienaip ar kitaip darbas televizijoje mane labai vilioja. Ir jei šį kartą nepasiseks, rankų tikrai nenuleisiu“, – sakė O. Murauskaitė.

Ji mano, kad lietuviai yra įpratę vieni kitus kritikuoti. „Kritikos yra visur ir retai ji būna nuoširdi, tokia jau mūsų lietuvių natūra. Pripažinsiu, kad nelengva išgyventi vienas ar kitas replikas, tačiau tai nėra sunkiausias dalykas lipant karjeros laiptais pramogų pasaulyje“, – kalbėjo O. Murauskaitė.

Odilija tikina, kad yra veikli mergina. Nors studijos atima daug laiko ir jėgų, tačiau ji visada skiria nemažai pastangų visuomeninei veiklai: „Prieš kelias savaites buvau didžiausios nacionalinės jaunimo organizacijos pirmininkė, tačiau po pusmečio vadovavimo supratau, kad ši veikla nebeteikia man džiaugsmo, tad nusprendžiau išeiti“.

Mergina įsitikinusi, kad gyvenimas yra per trumpas neįdomioms veikloms.

„Gyvenimas per trumpas, kad jį švaistytume veikloms ar žmonėms, kurie mūsų nedaro laimingais. Darau viską, kas mane įkvepia: mokausi, dainuoju, kuriu, organizuoju ir vedu renginius“, – kalbėjo kandidatė į KK2 laidos vedėjos vietą.

Odilijos debiutas – trečiadienį 19 val. 30 min. per LNK.

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų