Pereiti į pagrindinį turinį

Jessicai Shy stadionas virto išsipildžiusia svajone: trokštu nuveikti tai, ko dar niekas nenuveikė

Prieš penkerius metus, 2019-ųjų rudenį, Jessica Shy su dainininku Roku Yan pristatė dainą „Stadionai“. Tuomet dar tik sparčiai karjeros laiptais lipusi atlikėja nostalgiškai dainavo apie tai, kad užaugo ne Niujorke ir žaidė slėpynes tarp apleistų stadionų. Rugpjūčio 30-ąją atlikėja surengs laukiamiausią metų koncertą stadione Kaune. Apie besipildančias svajones, darbą ruošiantis pasirodymui ir tai, kad Niujorkas užmojais neatrodo taip toli Jessica Shy pasakojo LNK.LT.

Per kelerius metus Jessica Shy išpopuliarėjo taip, kad jos koncerto gerbėjai pasiruošę laukti metus – rugpjūčio 30-ąją Kaune vyksiantis pasirodymas yra vienintelis šiemet. Koncerto laukia ir pati žvaigždė, o sprendimas visas stadiono šviesas nukreipti į paskutinį vasaros penktadienį, anot Jessicos, buvo labai logiškas.

„Priėmiau sprendimą ir išsikėliau tikslą – tam, kad šį koncertą padaryčiau pačiu geriausiu, kitų turiu atsisakyti“, – sakė Jessica.

28-erių dainininkė nesikuklina – ir nėra ko. Kalbantis su Jessica atrodo, jog ji puikiai supranta, kiek pasiekė sunkiu darbu ir talentu. Stadionas jai – nebe slėpynių labirintai, o netrukus išsipildysiantis troškimas.

„Man norisi, kad būtų nepriekaištinga, tiesiog wow. Noriu kelti kartelę dar aukščiau ir aukščiau. Noriu, kad koncertas įsimintinai atrodytų ne tik Lietuvos, bet ir pasaulio kontekste“, – kalbėjo dainininkė.

P. Peleckio / BNS nuotr.

Užaugusi Birštone, savo metaforinio Niujorko Jessica siekia negailėdama savęs.

Atlikėja šypsosi – ne visi supranta, kiek ji įdeda į darbą, kiek kainuoja tokia sėkmė. Tie, kurie tai supranta, galėtų klausti, kiek yra per daug?

„Noriu daugiau, plačiau, aukščiau, geriau. Iš šono kartais gali pasirodyti neadekvatu tiek savęs investuoti ir įdėti. Bet noriu daryti taip, kad didžiuočiausi. Trokštu nuveikti tai, ko dar niekas nenuveikė“, – atviravo Jessica Shy.

Dainininkė atskleidė, kad pasiruošimas vasarą karūnuosiančiam koncertui prasidėjo dar žiemą.

„Tada gimė pirmieji brėžiniai, skaičiavimai, dėliojosi dainos. Išskyrus visiškai techninius reikalus, kur tiesiog neturiu kompetencijos, stengiuosi dalyvauti visur, kiekviename koncerto rengimo etape“, – sakė ji.

Jessica rūpinasi koncerto stiliumi ir bendra emocija, kuriama muzika ir scenos detalėmis.

„Dažnai šnekame su stiliste, pasakoju jai savo vizijas. Su choreografais kiekvieną dainą spalviname atitinkamomis spalvomis – ar reikia aštrumo, ar plastikos. Su režisieriumi dirbame prie kiekvienos vizualizacijos, su daile, režisūriniais sprendimais. Be abejo, aranžuotės ir muzika yra pirmame plane“, – pasakojo žvaigždė.

Taip pat žiūrėkite: Jessica Shy prisijungė prie projekto „Lietuvos balsas“ ir artėjančiame LNK sezone burs savo muzikalią komandą.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Komentarų nėra
Visi komentarai (0)

Daugiau naujienų