Pereiti į pagrindinį turinį

Jubiliejų atšventusi V. Tarasovienė atskleidė, kodėl laisvalaikį su vyru leidžia tik kartu

2024-08-25 16:25 diena.lt inf.

Rugpjūčio 24-ąją dainininkei Violetai Tarasovienei sukako 50-mt. Gyvenimu moteris dalijasi su grupės „Bavarija“ nariu Viliumi Tarasovu – po kelių dienų pora minės jau septynioliktąsias vestuvių metines. Kol vieni mylimieji kelia pavydo scenas, kiti pasirenka rizikingų situacijų tiesiog vengti. V. ir V. Tarasovai – viena tokių porų.

Violeta ir Vilius Tarasovai
Violeta ir Vilius Tarasovai / T. Biliūno/BNS nuotr.

Pasakodami apie laimingos santuokos paslaptis, jie sakė nesuprantantys kvietimų išeiti pasilinksminti atskirai – juk vienas kitam netrukdo, o išėjimas atskirai gali įžiebti nereikalingą pavydą.

Dėl tos pačios priežasties Violeta ir Vilius sakė atsisakę dalyvauti fizinio ir emocinio artumo reikalaujančiuose projektuose. Anot jų, santykiais rizikuoti tiesiog neverta.

Paklausta, ką mano apie „merginų vakarėlius“ ar susibūrimus vien su draugėmis, Violeta sakė, kad to nesupranta.

„Ką reiškia „vien merginos“? Ar mes su Viliumi trukdome vienas kitam linksmintis?“ – retoriškai klausė V. Tarasovienė.

Jai antrino sutuoktinis. Anot jo, dauguma žmonių nesupranta, kad jam su žmona nereikia pailsėti vienas nuo kito.

„Mums tiesiog nėra noro būti atskirai. Man važiuoti dviese į keliones faina – ji gali atsijungti, aš nueisiu tuo metu pasportuoti. Dėl to nėra jokių problemų – mums patinka būti kartu“, – sakė pašnekovas.

Paklausta, ar dėl santykių su Viliumi turėjo kažką paaukoti, Violeta neslepia, kad tokių dalykų – ne vienas.

„Viliui labai nepatiko, kad pramogų versle visi pasisveikindami apsikabina ir pasibučiuoja“, – kalbėjo Violeta.

Anot Viliaus, toks familiarumas suprantamas su draugais, tačiau su nepažįstamais nėra reikalo nei apsikabinti, nei bučiuotis į skruostą.

Taip pat V. Tarasovienė pridūrė, kad dėl vyro nedalyvavo jokiuose šokių projektuose. Tokių kvietimų atsisakė ir Vilius. Jo nuomone, šokių projektuose yra ypač rizikinga užmegzti romaną su partneriu.

„Nueisiu, o ten kokią fainą jaunesnę paničką reikės kilnoti. Pamačiau, kad po šokių projektų išsiskyrė daug pramogų pasaulio porų. Tai yra rizika. Ar mes tikrai pasiryžę rizikuoti savo santykiais dėl to?“ – dėstė Vilius.

Jis atskleidė, kad šeima apsitarė tarpusavyje ir nusprendė, kad rizika eiti ten, kur reikalingas vienoks ar kitoks intymumas su kitu žmogumi, tiesiog neapsimoka.

„Reikia nuspręsti, ar mes žaidžiam šitą žaidimą, ar ne – kas bus, jei leisiu sau vieną kartą kažkur nueiti, po to tu leisi sau kažkur nueiti“, – kalbėjo dainininkas.

Kaip santuokoje gyventi ilgai ir laimingai? Patarimai iš pirmų lūpų – laidoje „Bučiuoju. Rūta“ per LNK.LT ir LNK eteryje.

 

 

Naujausi komentarai

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.

Komentarai

  • HTML žymės neleidžiamos.
Atšaukti
Jolanta

Labai teisingai,kam tos rizikos jeigu ir be jos labai gera būti kartu.
3
0
Kazimiera

Tai patys mylimiausi artistai, angelai lūpomis bėgioja, būna tvarižavimės jų elgesiu, jų padorumu, ir linkime ir toliau tokiems išlikti, lai jų šeima 😍😍😍
2
0
Virgis

Mylimiausi ta prasme artistai tik tiek galiu pasakyt ❤️❤️❤️
2
0
Visi komentarai (5)

Daugiau naujienų